(Poistunut julkaisusta)

Hitsaajia
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.8.2019

Oletko kiinnostunut työskentelemään tuotantoalan tehtävissä? Haluatko päästä tekemään työtä käsilläsi? Olisiko tämä työpaikka juuri sinua varten?

Haemme nyt HITSAAJIA asiakkaallemme Järvenpäähän.

Työtehtävä pitää sisällään tuotannon eri komponenttien hitsaamista ja laadunvalvontaa. Osallistut myös komponenttien eri valmistusvaiheisiin osaamisesi mukaan. Kyseessä on kokopäivätyö ja työvuorot sijoittuvat arkipäiviin.

Toivomme sinulla olevan kokemusta tuotannon MIG-, MAG- ja TIG -hitsaamisesta. Isona plussana pidämme voimassa olevaa B hitsausluokkaa. Mikäli luokkavaatimus ei täyty, niin ei hätää! Se voidaan tarvittaessa kouluttaa tehtävään valitulle henkilölle.

Mahtavaa on, jos olet kiinnostunut tuotantoteollisuudesta ja omaat metallialan koulutuksen. Voimassa olevat työturva ja tulityö -kortti ovat myös etu. 

Työ on aluksi määräaikainen, jonka jälkeen on mahdollisuus vakinaistamiseen myös suoraan asiakasyritykseen. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Tässä työssä pääset käyttämään tarkkuuttasi sekä näkemään kättesi jäljen. Pääset osaksi tärkeää tuotantoprosessia. Bonuksena saat mukavat työkaverit!

Onko tässä seuraava urasteppisi? Täytä hakemuksesi viimeistään 8.9.2019 oheisen linkin kautta. Voit täydentää sähköistä hakemustasi liittämällä siihen CV:si. Jos sinulle herää mitä tahansa mietteitä, Henkilöstökonsultti Mikaela Mäki vastaa kysymyksiisi mielellään, 0405532130, mikaela.maki@personalhuset.fi.


Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta.