(Poistunut julkaisusta)

Hitsaajia
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.12.2018

Oletko kiinnostunut työskentelemään tuotantoalan tehtävissä? Haluatko päästä tekemään työtä käsilläsi? Olisiko tämä työpaikka juuri sinua varten?

Haemme asiakkaallemme Järvenpäähän HITSAAJIA määräaikaiseen työsuhteeseen ensi kesä-heinäkuulle asti.

Työtehtävä pitää sisällään tuotannon eri komponenttien hitsaamista ja laadunvalvontaa. Osallistut myös komponenttien eri valmistusvaiheisiin osaamisesi mukaan. Kyseessä on kokopäivätyö ja työvuorot sijoittuvat arkipäiviin.

Toivomme sinulla olevan kokemusta tuotannon MIG-, MAG- ja TIG -hitsaamisesta. Erityisesti toivomme sinulla olevan voimassa hitsausluokka B. Mikäli luokkavaatimus ei täyty, niin se voidaan tarvittaessa kouluttaa tehtävään valitulle henkilölle.

Eduksi katsomme kiinnostuksen tuotantoteollisuuteen, metallialan koulutuksen ja voimassa olevat hitsausluokat. Voimassa olevat työturva ja tulityö -kortti ovat myös iso etu.

Työ on aluksi määräaikainen, jonka jälkeen on mahdollisuus vakinaistamiseen myös suoraan asiakasyritykseen. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Jos sinulla on tarkka työote, asenne työntekoon kunnossa ja intoa takaraivossa, olet luultavasti juuri etsimämme henkilö!

Kiinnostuitko? Täytä hakemuksesi viimeistään 17.2.2019 oheisen linkin kautta. Voit täydentää sähköistä hakemustasi liittämällä siihen CV:si. Haastattelemme ehdokkaita jo hakuaikana.


Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta.