(Poistunut julkaisusta)

Hitsaajia
Uniflex

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.4.2018

Me Uniflexilla olemme erikoistuneet henkilöstövuokraukseen, suorarekrytointeihin ja soveltuvuusarviointeihin. Työllistämme henkilökuntaa mm. asiakaspalvelu, contact center, myynnin, markkinoinnin, taloushallinnan, logistiikan, teollisuuden ja rakennusalan tehtäviin Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Saksassa. Yhtä laajalta alueelta löytyy myös suorarekrytointeihimme tyytyväisiä asiakkaita. Pörssiyrityksen toiminnan kuuluu olla läpinäkyvää ja noudatamme samaa avoimuutta myös viestinnässämme asiakkaidemme kanssa. Uskomme yhdessä sovittujen sääntöjen noudattamiseen ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon. Auktorisoituna henkilöstöpalvelualan yrityksenä olemme sitoutuneet vastuulliseen toimintaan sekä toimeksiantajiamme että työntekijöitämme kohtaan.

Haemme asiakasyrityksillemme Kokkolaan ammattitaitoisia

HITSAAJIA

Tehtäviisi kuuluu monipuoliset hitsaajan tehtävät (mig, tig) sekä metallialan osavalmistustehtävät.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa ammatillista koulutusta ja työssä hankittua hitsaajan ammattiosaamista. Lisäksi toivomme sinulta piirustusten lukutaitoa. Haluat kehittyä ja oppia uutta. Olet oma-aloitteinen, yhteistyökykyinen ja hyvän asenteen omaava tunnollinen työntekijä.

Tarjoamme aluksi noin 3 kuukauden määräaikaisen työsuhteen arvostetun yrityksen palveluksessa. Hyvän työilmapiirin ja ammattitaitoisen tiimin tuen. Hyvän mahdollisuuden kehittää osaamista.

Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä!

Kiinnostuitko? Hae tehtävää www.uniflex.fi - sivujen kautta 19.4.2018 mennessä rekisteröitymällä hakijaksi. Lisätietoja antaa Uniflexin henkilöstökonsultti Linda Huggare-Koskela puhelin 040 685 5200 tai aluepäällikkö Juha-Pekka Myllykangas puhelin 050 913 4065 tai sähköpostitse linda.huggare-koskela@uniflex.fi