(Poistunut julkaisusta)

Hitsaajia voimalaitosprojekteihin
Barona

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.5.2018

Haemme asiakasyrityksellemme pääkaupunkiseudun voimalaitosten huoltoseisakkeihin hitsaajia eri mittaisiin projekteihin.

Hitsaajana osallistut voimalaitosten huoltoseisakkien vaihteleviin asennus- ja huoltotehtäviin. Hitsattavana materiaalina on pääsääntöisesti musta rauta ja menetelmänä puikko/mig/mag, mutta projektista riippuen materiaalit ja menetelmät voivat vaihdella.

Hakemamme henkilö voi olla, joko kokenut tai uransa alkuvaiheessa oleva henkilö, jolla on hieman aikaisempaa työkokemusta teollisuuden hitsaus- tai kunnossapitotehtävistä. Hyvät valmiudet tehtävään antaa kone- ja metallialan perustutkinto tai muualta saatu hitsauskokemus. Toivomme hakijalta 18-vuoden ikää sekä sujuvaa suomen kielen osaamista. Eduksi katsomme voimassa olevat työturvallisuus- ja tulityökortit.

Tarjoamme monipuolisen ja haastavan hitsaajan tehtävän teollisuuden kunnossapidosta mielenkiintoisessa voimalaitosympäristössä. Töitä tehdään päivävuoron lisäksi myös kahdessa vuorossa ja mahdollisesti myös yövuorossa. Tehtävät ovat pääsääntöisesti kokoaikaisia. Kerrothan hakemuksessasi mitä vuoroja olet valmis tekemään ja millä aikavälillä olet käytettävissä. Ensimmäiset paikat täytetään jo huhti-toukuun aikana ja tehtävät jatkuvat pitkälle syksyyn projektista riippuen.

Jätä hakemuksesi oheisen linkin kautta. Olemme sinuun yhteydessä sinulle sopivan työkohteen vapauduttua.

Lisätietoa tehtävästä antaa Anssi Pekkarinen 043 824 3624

Eduksi luettavat asiat: Tulityökortti, Työturvallisuukortti