Hitsaajia Viialan Teräsrakenne Oy:lle
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.3.2019

Viialan Teräsrakenne Oy suunnittelee ja valmistaa teräs- ja alumiinirakenteita vaativiin erikoiskohteisiin niin yksittäis- kuin sarjatuotantona. Toimintamallimme on käytössä testattu varmaksi, joustavaksi ja kustannustehokkaaksi. Viialan Teräsrakenne Oy:n oma konepaja ja insinööritoimisto sijaitsevat Tampereen lähellä Viialassa. Pystymmekin tarjoamaan asiakkaillemme koko toimitusketjun aina räätälöityjen erikoistuotteiden suunnittelusta valmistukseen ja asennukseen.

 

Etsimme asiakkaallemme Viialan Teräsrakenne Oy:lle hitsaajia pitkäaikaiseen työsuhteeseen

Työ pitää sisällään mustan raudan työstöä. Työssä menestyminen edellyttää tehtävään soveltuvaa koulutusta, metallialan perustaitojen hallintaa sekä aikaisempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä. Tehtävään valitulla henkilöllä tulee olla suoritettuna hitsausluokat.

Tarjoamme sinulle monipuolisen työnkuvan sekä modernin ja innostavan työympäristön Pirkanmaalla sekä pitkäaikaisen työsuhteen.
Työ alkaa mahdollisimman pian. Hae tehtävää pikaisesti osoitteessa ww.adecco.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolla hr konsultti Sanna Heikkilä puh: 0405753208.


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1253093
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Viiala