Hitsaajia vakituiseen työsuhteeseen!
Lisäpalvelu

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 14.9.2021

Haemme asiakasyrityksellemme Turun seudulle levyseppähitsaajia metallialan työtehtäviin!

Työ alkaa heti sopivien työntekijöiden löydyttyä ja työsuhde on toistaiseksi voimassaoleva. Työaika arkisin ma-pe 7-15.30 ja 40h/viikko.

Työnkuva on erilaiset ohut- ja paksulevytuotteet konepajalla sekä eri projekteissa. Työtä tehdään siis asiakkaan tiloissa konepajalla sekä reissuhommina eri työmailla.

Sinulla on aikaisempaa kokemusta levyseppä-hitsauksesta sekä työpiirrustusten lukutaito ja materiaalituntemus. Mig- Tig- ja puikko ja mustarauta on sinulla hallussa. Lisäksi sinulla on oltava työturvallisuuskortti ja tulityökortti. Hitsausluokat on plussaa. 

Palkkaus kokemuksen/sopimuksen mukaan.

Täytä hakemus pian sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

mikko.rautee@lisapalvelu.net, 044-4272333

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Lisäpalvelu on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Lisäpalvelu työllistää vuosittain yli 2800 työntekijää ja on vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala. Meillä on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja voit työllistyä kauttamme parhaimmillaan seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät kauttamme itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseen.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1499156
  • Tehtäväalue: Metalliteollisuus
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 29.9.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Pirkanmaa, Akaa, Hämeenkyrö, Ikaalinen, Juupajoki, Kangasala, Kihniö, Kuhmalahti, Kylmäkoski, Lempäälä, Mänttä-Vilppula, Nokia, Orivesi, Parkano, Pirkkala, Punkalaidun, Pälkäne, Ruovesi, Sastamala, Tampere, Urjala, Valkeakoski, Vesilahti, Virrat, Ylöjärvi, Satakunta, Eura, Eurajoki, Harjavalta, Honkajoki, Huittinen, Jämijärvi, Kankaanpää, Karvia, Kiikoinen, Kokemäki, Köyliö, Lavia, Luvia, Merikarvia, Nakkila, Pomarkku, Pori, Rauma, Siikainen, Säkylä, Ulvila, Uusimaa, Espoo, Hanko, Helsinki, Hyvi