(Poistunut julkaisusta)

Hitsaajia Vaasan alueelle
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.1.2018

Etsimme nyt asiakkaillemme levyseppähitsaajia kokoaikaisiin ja määräaikaisiin työsuhteisiin. 

Työn kuvaus:
  Voit olla alan rautainen ammattilainen tai juuri koulusta valmistunut tulevaisuuden ammattilainen. Tässä tehtävässä edellytämme alan koulutusta sekä kokemusta MAG-, TIG - tai jauhekaari hitsauksesta. Tehtävässä menestyminen edellyttää hyvää ja positiivista asennetta.

Toivomme sinulta:
  Toimeksiannoissamme tulet työskentelemään levyseppähitsaajana. Työtehtäväsi ovat monipuoliset ja ne määräytyvät omien taitojesi ja mielenkiintosi mukaan, mutta painottuvat kuitenkin hitsaukseen. Muita mahdollisia tehtäviä voivat olla esimerkiksi kokoonpano tai koneistus.

Tehtäviisi kuuluu:
  Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkkauksen lisäksi mukavan ja ammattitaitoisen työporukan. Töitä voidaan tehdä mahdollisesti myös kahdessa vuorossa, joten odotamme sinulta valmiutta vuorotyöhön tarvittaessa.

Toimeksiannot ovat ensiksi määräaikaisuuksia kauttamme, jonka jälkeen voi olla mahdollisuus jatkaa töitä asiakasyrityksemme palveluksessa.

Tarjoamme sinulle:
  Mikäli etsit hitsaustöitä, jätäthän CV:si ja hakemuksesi osoitteessa www.adecco.fi mahdollisimman pian. Kerrothan hakemuksessasi lisää osaamisestasi ja liitäthän mukaan myös palkkatoiveesi. Lisätietoja antaa Adecco Vaasa / Pauliina Rintala, pauliina.rintala@adecco.fi, 040 149 5197.

Kiinnostuitko?
  Hae työpaikkaa klikkaamalla ”Hae tätä työpaikkaa”-painiketta. Voit rekisteröityä työnhakijaksi tekemällä joko täyden rekisteröinnin tai pikarekisteröinnin. Rekisteröinnin yhteydessä voit liittää mukaan myös hakemuksesi ja CV:si. Mikäli sinulla on kysyttävää avoinna olevasta työpaikasta, voit olla yhteydessä työpaikkailmoituksessa mainittuun Adeccon yhteyshenkilöön.Pauliina Rintala .

Asiakkaan tehtävänimike:  Hitsaaja


Sijainti:  VAASA


Työsuhde:  Määräaikainen


Yhteyshenkilö:  Pauliina Rintala


Toimipaikka:  Vaasa