(Poistunut julkaisusta)

Hitsaajia radan varteen, Etelä-Suomi
HR Yhtiöt Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2019
Etsimme asiakkaallemme omatoimisia hitsaajia radan varrelle Etelä-Suomen alueelle.

Työtehtävään edellytämme lisäksi ratatyöpätevyyden. Toivomme sinulta aiempaa työkokemusta hitsaajan tehtävistä. Työhön saat hyvän perehdytyksen. Odotamme sinulta reipasta asennetta ja oma-aloitteista otetta työhön. Työssä vaaditaan huolellisuutta ja vastuullisuutta. Työmaa kieli on suomi.

Eduksi katsomme, jos löytyy omat hitsaustyökalut.

Kiinnostuitko? Rekisteröidy työnhakijaksi oheisen linkin kautta. Aloitamme haastattelut jo haun aikana ja työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Ari Pajunen, ari.pajunen@hryhtiot.fi.

HR Yhtiöt OY on vuonna 2009 perustettu kotimainen henkilöstöpalveluyritys, joka on osa Citywork -konsernia. Pitkän ja monipuolisen osaamisen asioista voimme palvella useilla eri toimialoilla löytäen oikeat tekijät oikeisiin kohteisiin - tehokkaasti ja luotettavasti. Taustallamme on vahva joukko rekrytointialan rautaisia ammattilaisia, jotka palvelevat eri toimipisteissä ympäri Suomea. Etsimme jatkuvasti joukkoomme eri alojen nousevia kykyjä ja kokeneita erityisosaajia. Laajan toimialakentän ansiosta voit löytää elämäntilanteeseesi sopivaa työtä, laajentaa osaamistasi tai vaihtaa urapolkusi suuntaa. Lue meistä lisää ja jätä hakemuksesi osoitteessa https://hryhtiot.fi.

Avainsanat: hitsaus.