Hitsaajia Peikko Finland Oy:lle
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 4.1.2022

Peikko Finland Oy

Betoniliitosten ja liittopalkkien asiantuntijana vuodesta 1965 lähtien toiminut Peikko tarjoaa asiakkailleen innovatiivisia ratkaisuja, joiden avulla he voivat helpottaa ja nopeuttaa rakennusprosessiaan ja tehdä siitä turvallisemman. Peikko on yksi eniten tutkimukseen ja kehitykseen sijoittavista toimijoista alallaan. Peikko Finland kuuluu Peikko Groupiin, josta voit lukea lisää konsernin englannin kielisiltä sivuilta osoitteesta www.peikko.com. Peikko Group työllistää maailmanlaajuisesti noin 1000 henkeä. Suomessa Peikon palveluksessa on noin 250 henkeä. Peikko Groupin ja Peikko Finlandin pääkonttori sekä Suomen tehtaat sijaitsevat Lahdessa. Tuotteita valmistetaan Suomen tehtaiden lisäksi myös Liettuan, Kiinan, Saksan ja Slovakian moderneissa ja tehokkaissa tuotantoyksiköissä. Peikolla on myös pienemmät tehtaat USA:ssa, Iso-Britanniassa, Saudi-Arabiassa, Yhdistyneissä Arabiemiirikunnissa.

 ---------- 

MITÄ ETSIMME

Haemme rekrytointina kokemuksen omaavia MIG/MAG- ja TIG- hitsaajia Lahteen toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen. Tehtävässä hitsataan paljon eripaksuista materiaalia joka on pääasiassa mustaa rautaa. Työ on vuorotyötä ja paikat täytetään heti sopivien osaajien löydyttyä. Tehtävä edellyttää aikaisempaa kokemusta hitsaustöistä, kuvien lukutaitoa mutta luokkia emme vaadi.

Myös keikka-/ projektityöntekijät työllistetään. Asunto järjestetään tarvittaessa.

Eezy hoitaa tässä vain hakuprosessin ja työsopimus tehdään suoraan Peikko Finland Oy:n kanssa.

---------- 

ODOTAMME HAKIJOILTA

  • aiempaa kokemusta hitsaustyöstä
  • kuvienluku taito
  • valmius vuorotyöhön
  • itsenäinen valmius työhön
  • hyvää asennetta

---------- 

MUUTA

Tarjoamme sinulle kehittyvän toimintaympäristön sekä monipuolisen työtehtävän.
Täytä hakemus pikaisesti www.eezy.fi ja liitä myös cv:si. Soita samalla, niin sovitaan haastattelu. Tämä paikka täytetään heti sopivan osaajan löydyttyä.


Lisätietoja: ma–pe klo 9–15 Lahden toimisto (03) 873 200

Eezy Oyj on Suomen monipuolisin henkilöstöpalveluja tarjoava yritys, joka tuntee työelämän Hangosta Utsjoelle ja työllistää noin 30 000 ihmistä. Vuonna 2018 yhteenlaskettu liikevaihtomme oli noin 300 miljoonaa euroa ja kasvumme jatkuu. Tavoitteenamme on olla markkinajohtaja Suomessa vuoteen 2022 mennessä. Lisätietoja: www.eezy.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot