(Poistunut julkaisusta)

Hitsaajia Parkanoon
Rekrytointipalvelu Sihti Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.1.2018

FennoSteel Oy on Pohjoismaiden suurin henkilö- ja pakettiautojen, työkoneiden pakoputkistojen sekä teollisuuden ohutseinäisten teräsputkien valmistaja.
Asiakkainamme ovat johtavat eurooppalaiset varaosien tukkukauppiaat, jakeluketjut, komponentti-, ajoneuvo- ja työkonevalmistajat sekä liikenneturvallisuustuotteiden että rakentamisen ammattilaiset.

Etsimme asiakkaallemme FennoSteel Oy:lle kahta ammattitaitoista hitsaajaa pitkään määräaikaiseen työsuhteeseen Parkanoon.

Ensisijaisiin työtehtäviisi kuuluu teräsvalmisteisten tuotteiden kokoonpanohitsaus sekä putkentaivutuskoneen käyttö. Työtä tehdään arkisin kahdessa vuorossa, joten onhan sinulla valmius 2-vuorotyöhön. Työtä on tarjolla alustavasti vuoden loppuun, mutta hyvällä tekijällä on mahdollisuus pidempäänkin työsuhteeseen.

Toivomme hakijoilta alan koulutusta sekä aiempaa kokemusta hitsauksesta. Mekaanisesta ymmärryksestä on sinulle etua. Tehtävässä menestyminen edellyttää joustavaa ja positiivista asennetta.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työpaikan menestyneessä metallialanyrityksessä. Sinulla on hyvä mahdollisuus kehittää omia taitojasi ammattitaitoisessa ja mukavassa työporukassa.

Mikäli kiinnostuit, haethan paikkaa heti, sillä käsittelemme hakemuksia jo haun aikana. Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Henri Rantanen; puh. 050 4444457 henri.rantanen@adecco.fi