Hitsaajia Päijät-Hämeeseen
Barona Kunnossapito Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.4.2019

Haemme osaavia hitsareita asiakasyrityksellemme Päijät-Hämeen alueelle.

Haemme hitsauksen osaajia eri pituisiin työsuhteisiin eri asiakasyrityksillemme ympäri Päijät-Hämettä. Töitä on tarjolla pääasiassa Lahden ja ympäristökuntien alueella. Hakiessasi töitä Baronan kautta olet mukana hakemassa useissa eri työpaikkoissa, joihin etsitään tekijöitä meidän kauttamme. Tällä hetkellä haemme esimerkiksi ammattitaitoisia luokkahitsareita Hollolaan. Työskentelemällä Baronan kautta tarjoamme sinulle töitä hakusi mukaan ja mahdollisuuteen työllistyä useisiin mielenkiintoisiin projekteihin kauttamme tai vaihtoehtoisesti pidempiaikaiseen paikkaan. Kerro hakemuksessasi millaista työtä haet, liitä cv:si mukaan ja pyrimme tarjoamaan sinulle töitä hakusi mukaan.

Voit olla työurasi alussa tai alan jo kokenut ammattilainen. Hitsausalan työt vaativat riittävää valmiutta fyysisiin töihin ja motivaatiota ja kiinnostusta alan tehtäviin. Kuvienlukutaito on ehdottomasti eduksi!

Huomioithan, että suurin osa tehtävistä vaatii valmiutta vuorotyöhön.

Jos kiinnostuksesi heräsi ja koet olevasi hakemamme henkilö, niin jätä hakemus mahdollisimman pian rekrytointijärjestelmämme kautta, käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Huomioithan, että emme valitettavasti voi vastaanottaa sähköpostitse hakemuksia.

Työt alkavat sopimuksen mukaan. Mikäli kiinnostuit, niin käy jättämässä hakemuksesi heti niin olet heti mukana haetuissa työpaikoissa.

Lisätietoja työnhausta Baronan kautta ja avoimista tehtävistä voit kysyä Baronalta Marilta puhelimitse puh. 050 572 4853.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1255587
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 28.4.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Puhelin: 050 572 4853
  • Sijainti: Lahti, Hollola, Orimattila