(Poistunut julkaisusta)

Hitsaajia Päijät-Hämeeseen
Barona Teollisuus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.2.2019

Haemme osaavia hitsareita asiakasyrityksellemme Päijät-Hämeen alueelle.

Haemme hitsauksen osaajia eri pituisiin työsuhteisiin eri asiakasyrityksillemme ympäri Päijät-Hämettä. Töitä on tarjolla pääasiassa Lahden ja ympäristökuntien alueella. Hakiessasi töitä Baronan kautta olet mukana hakemassa useissa eri työpaikkoissa, joihin etsitään tekijöitä meidän kauttamme. Työskentelemällä Baronan kautta tarjoamme sinulle töitä hakusi mukaan ja mahdollisuuteen työllistyä useisiin mielenkiintoisiin projekteihin kauttamme tai vaihtoehtoisesti pidempiaikaiseen paikkaan. Kerro hakemuksessasi millaista työtä haet, liitä cv:si mukaan ja pyrimme tarjoamaan sinulle töitä hakusi mukaan.

Voit olla työurasi alussa tai alan jo kokenut ammattilainen. Hitsausalan työt vaativat riittävää valmiutta fyysisiin töihin ja motivaatiota ja kiinnostusta alan tehtäviin. Kuvienlukutaito on ehdottomasti eduksi!

Huomioithan, että osa tehtävistä vaatii valmiutta vuorotyöhön.

Jos kiinnostuksesi heräsi ja koet olevasi hakemamme henkilö, niin jätä hakemus mahdollisimman pian rekrytointijärjestelmämme kautta, käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Huomioithan, että emme valitettavasti voi vastaanottaa sähköpostitse hakemuksia.

Työt alkavat sopimuksen mukaan. Mikäli kiinnostuit, niin käy jättämässä hakemuksesi heti niin olet heti mukana haetuissa työpaikoissa.

Lisätietoja työnhausta Baronan kautta ja avoimista tehtävistä voit kysyä Baronalta Marilta puhelimitse puh. 050 572 4853.

Baronan työntekijänä tulet osaksi tulevaisuuden tekijöiden yhteisöä: kauttamme sinulle avautuu monia työmahdollisuuksia ja haluamme auttaa sinua urasi eri vaiheissa. Vuokratyöntekijänä työskentelet asiakkaan toimitiloissa, mutta virallisena työnantajana Barona huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Saat Baronalta myös oman yhteyshenkilön, jonka kanssa voit hoitaa työsuhteeseen, työssä viihtymiseen ja uraasi liittyviä asioita. Barona on Henkilöstöpalveluyritysten liiton auktorisoitu jäsen eli hoidamme rekrytointi- ja henkilöstövuokrauspalvelut asiantuntevasti, vastuullisesti ja ammattitaitoisesti.