(Poistunut julkaisusta)

Hitsaajia Nummelaan
Barona Teollisuus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.1.2020

Kiinnostaako hitsaus ja haluaisit päästä kehittämään itseäsi työelämässä? Haemme metalliteollisuudessa toimivalle asiakkaallemme Nummelaan oppimiskykyisiä ja työteliäitä mig/mag-hitsaajia.

Töitä tehdään metallipajalla kahdessa vuorossa, ja tehtävät koostuvat vaihtelevien kappaleiden hitsaamisesta mig/mag-hitsausmenetelmillä. Katsomme eduksi mahdolliset hitsausluokat, mutta tähän tehtävään uskallat hakea ilman luokkiakin.

Toivomme hakijoilta aikaisempaa kokemusta hitsaamisesta joko koulutuksen, työn tai vapaa-ajan merkeissä. Tehtävään valituille järjestetään asianmukainen perehdytys, joten emme odota sinun olevan valmis ammattilainen. Tärkeintä onkin oppimisen halu, asenne ja kiinnostus hitsaustehtäviä kohtaan. Huomaathan, että tarjolla on paikkoja myös robottihitsaustaitoisille tekijöille.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työllistyä viihtyisään työympäristöön, jossa pääset kehittämään itseäsi vaihtelevissa hitsaustehtävissä. Työsuhde alkaa määräaikaisena, mutta hyvällä tekijällä on mahdollisuus myös vakituiseen työsuhteeseen asiakasyrityksemme kirjoilla.

Mikäli kiinnostuit, niin haethan paikkaa viivyttelemättä oheisen linkin kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.