(Poistunut julkaisusta)

Hitsaajia Norjaan
Barona Kunnossapito Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.7.2019

Haemme asiakasyrityksellemme Norjaan hitsaajia. Uudet työelämää virkistävät haasteet voivat odottaa juuri sinua!

Työtehtävät tapahtuvat onshore-tehtävinä norjalaisissa teollisuuskohteissa. Työt alkavat vuokratyösuhteena, jonka jatkoksi on hyvät mahdollisuudet työllistyä myös suoraan asiakasyrityksen kirjoille.

Toivomme hakijalta

• Kokemusta hitsaustöistä

• Mahdollisuutta sitoutua työskentelyyn ulkomailla

• Työteliästä asennetta

• Arvostusta työn laatua kohtaan

• Kykyä työskennellä niin yksin kuin ryhmässäkin

Tarjoamme mahdollisuuden haastaa itseäsi kansainvälisessä ympäristössä, kilpailukykyisen palkan ja sujuvan aloituksen ulkomailla työskentelylle. Aiemmat kokemukset kohdemaasta ovat toki aina eduksi, mutta autamme sinut tarvittaessa alkuun. Tuemmekin sinua elämän perusedellytysten kuntoon saattamisessa Norjassa, auttamalla sinua muun muassa asuntoasioissa.

Mikäli kiinnostuit, niin haethan paikkaa oheisen linkin kautta. Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti millaiset hitsaustehtävät sinua kiinnostavat ja minkälaisissa tehtävissä koet olevasi vahvimmillasi. Kirjaathan mahdollisimman tarkasti myös mahdolliset hitsaamiseen liittyvät koulutuksesi ja mahdollisesti sinulla olevat hitsausluokat. Liitäthän hakemukseesi mieluiten englanninkielisen ansioluettelon (CV).

Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävistä antaa Norjan Baronalta sähköpostitse Thomas Faye, thomas.faye@barona.no.