(Poistunut julkaisusta)

Hitsaajia (mig, mac)
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.12.2018

Etsitkö metallialalta vakituista ja pitkäaikaista työsuhdetta - meillä olisi sinulle tarjota hyvää työtä. Tervetuloa Personalhusetille!

Etsimme nimittäin nyt useita hitsaajia asiakkaillemme Pohjois-Savon alueelle tehdasympäristöön. Toivomme, että sinulla on metallialan tutkinto ja jonkin verran kokemusta eri hitsausmenetelmistä. Suureksi eduksi katsotaan mig, mac-hitsausosaaminen. Luokat eivät ole välttämättömyys, ne on mahdollisuus suorittaa työn ohessa.
Tarjoamme kilpailukykyisen palkan ja vakituisen työn lisäksi monipuolisen työn, jossa pääset kehittymään ja haastamaan itseäsi. Työ on aluksi vuokratyösuhde, jonka jälkeen on mahdollisuus vakinaistamiseen asiakasyrityksemme omille kirjoille. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä tai sopimuksen mukaan. Olisitko sinä etsimämme motivoitunut metallialan työntekijä? Täytä hakemuksesi pikimmiten oheisen linkin kautta tai käy yhdistämässä jo aikaisemmin luotu profiilisi hakuun. Huomioithan, että hakemuksia käsittelemme jo hakuajalla.
 
Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi