(Poistunut julkaisusta)

Hitsaajia (mig, mac/ robotti)
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.2.2020

Etsitkö metallialalta vakituista ja pitkäaikaista työsuhdetta - meillä olisi sinulle tarjota hyvää työtä.

Etsimme nimittäin nyt useita hitsaajia asiakkaillemme Pohjois-Savon alueelle tehdasympäristöön. Toivomme, että sinulla on metallialan tutkinto ja jonkin verran kokemusta eri hitsausmenetelmistä sekä kuvienlukutaitoa. Suureksi eduksi katsotaan mig, mac-hitsausosaaminen sekä Biena - ja levyluokkien voimassaolo. Luokat eivät ole välttämättömyys, ne ovat mahdollisuus suorittaa työn ohessa.
Tarjoamme kilpailukykyisen palkan ja vakituisen työn lisäksi monipuolisen työn, jossa pääset kehittymään ja haastamaan itseäsi. Työ on aluksi vuokratyösuhde, jonka jälkeen on mahdollisuus vakituiseen työsuhteeseen asiakasyrityksemme kirjoille. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä tai sopimuksen mukaan. Olisitko sinä etsimämme motivoitunut metallialan työntekijä? Täytä hakemuksesi pikimmiten oheisen linkin kautta tai käy yhdistämässä jo aikaisemmin luotu profiilisi hakuun. Huomioithan, että hakemuksia käsittelemme jo hakuajalla.
 
Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi HYVÄÄ TYÖTÄ.