(Poistunut julkaisusta)

Hitsaajia Länsi-Uudenmaan alueelle
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.10.2018
Toimenkuva
Länsi-Uusimaan alueella (Hangosta Karkkilaan) sijaitsevilla metalliteollisuuden asiakkaillamme on kova tarve ammattitaitoisista hitsaajista (kyseessä on useampi yritys eri paikkakunnilla). Meidän kauttamme voit löytää itsellesi sopivan työpaikan.

Kyseeseen tulevat kaikenlaiset hitsaustehtävät, mukaan lukien robottihitsaus. Tehtävä voi alkaa määräaikaisena tai asiakkaasta ja tilanteesta riippuen suoraan vakituisena. Työtä tehdään päivävuorossa tai kaksi-/kolmivuorossa, riippuen asiakkaasta.
Odotamme sinulta
Odotamme hakijoilta soveltuvaa koulutusta, aiempaa osaamista sekä kokemusta. Joissain paikoissa on tarve luokkahitsaukselle, mutta ei kaikissa. Asiakkaamme edellyttävät luotettavuutta, hyvää asennetta, sitoutumista sekä sopivaa ammattiylpeyttä tuottaa laadukasta työnjälkeä.
Koulutus ja työkokemus
Peruskoulutus, jossa olet saanut hitsausoppia tai aiempi alan työpaikka.
Muut tiedot
Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä metalliteollisuuden tehtävissä monipuolisten tuotteiden valmistusprosesseissa. Hakiessasi muista, että hyvin täytetty profiili helpottaa hakemuksesi käsittelyä. Ilmoita myös, missä päin haluaisit työskennellä ja oletko kiinnostunut sekä määräaikaisesta, että vakituisesta työsuhteesta. Soita toimistoomme (mieluiten arkisin klo 8-10 välillä), niin voimme keskustella lisää.
Kesto
Sopimuksen mukaan / tarjolla myös vakituisia työsuhteita
Lisätietoja
Sanne Wall, Sanne.Wall@vmp.fi, 040 307 5408 (ark. klo 8-10)
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 22.11.2018 mennessä.