(Poistunut julkaisusta)

Hitsaajia Lahteen
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2019

Haemme asiakkaallemme Lahteen kahta ammattitaitoista hitsaajaa.

Asiakkaamme on tarjonnut rautarakennetöitä yli 30 vuoden kokemuksella. Heidän palveluihinsa kuuluu metalliteollisuuden alihankintatyöt, rautarakennetyöt, hitsaukset, työstöt, levynleikkaukset, särmäykset sekä polttoleikkaukset sekä poraukset säteisporakoneella.

Työ tapahtuu erilaisissa rakennuskohteissa Lahden seudulla. Työ alkaa määräaikaisuudella, mutta mahdollisuudet pidempiaikaisempaankin työsuhteeseen on olemassa.

Työssä menestymiseen vaaditaan aiempaa kokemusta hitsaamisesta, sekä rautaista asennetta työntekoon.

Jos koet olevasi etsimämme henkilö, laita hakemus tästä linkistä tai suoraan osoitteeseen ria.aaltonen@rtkpalvelu.fi

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.


Ria Aaltonen
Rekrytointivastaava
RTK-Henkilöstöpalvelu Oy