(Poistunut julkaisusta)

Hitsaajia komennustyöhön
Barona Teollisuus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.3.2020

Kiinnostaako komennustyöt? Barona Kunnossapito Oy hakee hitsaajia(MIG/MAG, TIG Puikko) erilaisiin asennus- ja kunnossapitoprojekteihin niin Suomeen kuin ulkomaillekin.

Hakemukseen toivomme sinulta maininnan minkälaiset työt ja projektit sinua kiinnostaa sekä palkkatoiveen. Kerrothan myös hakemuksessasi osaamisestasi: hitsausmenetelmistä, materiaaleista ja ainevahvuuksista. Jos omaat voimassa olevat hitsausluokat, niin lisää niistä tiedot ja/tai lisää ne liitteeksi hakemukseen.

Tarjoamme hitsaajille monipuolisia projektitöitä komennustyönä ja järjestämme tarvittaessa majoituksen työmaan läheisyydestä. Työt alkavat sopimuksen mukaan ja työsuhteen pituus määräytyy projektin keston mukaan.

Jos olet kiinnostunut komennustöistä, niin täytä hakemus oheisen linkin kautta tai lähetä hakemus sähköpostilla tuomas.kuparinen@barona.fi otsikolla "hitsaajia komennustyöhön". Olemme sinuun yhteydessä, kun meillä on osaamistasi vastaava projekti tiedossa.

  • Lisätietoja tehtävästä antaaTuomas Kuparinen puh. 050 343 0289

"Poikkeustilanteesta johtuen toteutamme kaikki haastattelut turvallisesti ja helposti videohaastatteluina RecRight Live -työkalumme kautta. Rekrytointiprosessimme etenevät siis normaalisti.