(Poistunut julkaisusta)

Hitsaajia (KESÄTYÖ)
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.2.2020

Haemme asiakkaallemme Toivalaan hitsaajia kesälomien tuuraukseen.

Työt sisältävät työskentelyä teräsrakenteita valmistavalla konepajalla. Halutessaan tekijällä on myös mahdollisuus osallistua asennuskeikkoihin, jotka voivat olla ympäri Suomen, mutta pääsääntöisesti kuitenkin lähialueilla.

Hitsausmenetelminä ovat mig/mag, tig ja jauhekaarihitsaus.
Luokat luetaan eduksi, mutta eivät ole pakollisia. Toivomme kuitenkin taitoa hitsata luokat voimaan tarvittaessa.

Työtä konepajalla tehdään päivävuorossa.

Oletko etsimämme motivoitunut tekijä, joka on valmis haasteisiin ja hakee töitä kesän ajalle?

Hae paikkaa oheisen hakulomakkeen kautta. Paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä ja työt alkavat viimeistään kesän alussa.

Lisätietoja tehtävästä antaa RTK-Henkilöstöpalvelun rekrytointivastaava Jouni Korhonen, 044 797 8718 tai jouni.korhonen@rtkhenkilostopalvelu.fi

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.