(Poistunut julkaisusta)

Hitsaajia Jyväskylän alueelle
Adecco Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.11.2020

Keski-Suomessa on vahva metalliteollisuuden keskittymä. Alueella toimii useita, teknisesti kovatasoisia konepajoja, joissa työntekijöistä pidetään hyvää huolta ja töitä tehdään innolla sekä suurella sydämellä. Yritykset investoivat niin ihmisiin kuin tuotantoteknologiaankin.

Haemme asiakkaallemme Jyväskylän alueelle HITSAAJIA teräsrakenneteollisuuteen.

Toivomme sinulta metallialan perustutkintoa sekä aiempaa kokemusta hitsaustöistä (MIG/puikko). Tärkeintä on oikeanlainen asenne sekä halu ja kyky oppia ammattihitsaajaksi. Hitsausluokat ovat eduksi, mutta eivät välttämättömiä. Lisäksi valmius 2-vuorotyöhön on plussaa, vaikkakin työtä tehdään pääsääntöisesti päivävuorossa. Töiden aloitus ja palkkaus tapahtuvat sopimuksen mukaan, ja mahdollisuus vakituiseen työsuhteeseen on olemassa määräaikaisuuden jälkeen.

Mikäli kiinnostuit, haethan paikkaa mahdollisimman pian ilmoituksessa olevan linkin kautta, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Lisätietoja Olli-Matti Niskaselta, puh. 040 570 5917 / olli-matti.niskanen@adecco.fi. Tsemppiä työnhakuun!

Meidän intohimomme on yhdistää lahjakkaat tekijät parhaiden ja mielenkiintoisimpien työnantajien kanssa! Me Adeccolla tarjoamme vuoden jokaisena päivänä tuhansille tekijöille töitä, joissa he pääsevät hyödyntämään nykyisiä taitojaan ja tuemme mahdollisuuksissa kehittää uutta osaamista tulevaisuutta varten - olemme apunasi urasi eri käänteissä. Kauttamme löydät monipuolisesti erilaisia työtehtäviä eri aloilta aina asiakaspalvelusta asiantuntijatehtäviin, logistiikasta tuotantoon ja teollisuuteen, IT-alalta taloushallintoon niin osa-aikaisissa kuin kokoaikaisissa työsuhteissa ympäri Suomen.

Katso kaikki avoimet työpaikkamme osoitteesta www.adecco.fi.