Hitsaajia Jyväskylään ja lähikuntiin
Adecco Finland Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 11.6.2021

Keski-Suomessa on vahva metalliteollisuuden keskittymä. Alueella toimii useita, teknisesti kovatasoisia konepajoja, joissa työntekijöistä pidetään hyvää huolta ja töitä tehdään innolla sekä suurella sydämellä. Yritykset investoivat niin ihmisiin kuin tuotantoteknologiaankin.

Haemme asiakkaillemme Jyväskylään ja sen lähikuntiin HITSAAJIA eripituisiin työsuhteisiin.

Eduksesi katsomme kone- ja metallialan perustutkinnon sekä aiemman kokemuksen hitsaustöistä joko työelämästä tai harrastuneisuuden kautta. Sinun ei tarvitse olla luokkahitsaajan veroinen, mutta ei hitsausluokista haittaakaan ole. Valmius 2-vuorotyöskentelyyn katsotaan eduksi. Työt alkavat sopimuksen mukaan ja kestävät noin 2-3 kuukautta. Jatkomahdollisuudet työlle katsotaan aina asiakkaidemme tilanteen mukaan. Palkkaus perustuu asiakkaidemme noudattamiin työehtosopimuksiin (Teknologiateollisuuden TES, Kemian perusteollisuuden TES jne.).

Kerrothan hakemuksessasi ja CV:ssäsi työtaustastasi sekä millä menetelmillä osaat hitsata. Tuothan ilmi myös mahdolliset hitsausluokat.

Mikäli kiinnostuit, haethan paikkaa mahdollisimman pian ilmoituksessa olevan hakulinkin kautta. Lisätietoa rekrytointiprosessista antaa Adeccolta Derek Kinnunen, puh. 040 627 5757 / derek.kinnunen@adecco.fi. Tsemppiä työnhakuun!

Meidän intohimomme on yhdistää lahjakkaat tekijät parhaiden ja mielenkiintoisimpien työnantajien kanssa! Me Adeccolla tarjoamme vuoden jokaisena päivänä tuhansille tekijöille töitä, joissa he pääsevät hyödyntämään nykyisiä taitojaan ja tuemme mahdollisuuksissa kehittää uutta osaamista tulevaisuutta varten - olemme apunasi urasi eri käänteissä. Kauttamme löydät monipuolisesti erilaisia työtehtäviä eri aloilta aina asiakaspalvelusta asiantuntijatehtäviin, logistiikasta tuotantoon ja teollisuuteen, IT-alalta taloushallintoon niin osa-aikaisissa kuin kokoaikaisissa työsuhteissa ympäri Suomen.

Katso kaikki avoimet työpaikkamme osoitteesta www.adecco.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1466335
  • Tehtäväalue: Asennus ja huolto, Tuotanto- ja pienteollisuus
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 27.6.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Derek Kinnunen (derek.kinnunen (a) adecco.fi)
  • Puhelin: 040 627 5757
  • Sijainti: Jyväskylä, Laukaa, Muurame