(Poistunut julkaisusta)

Hitsaajia Japrotek Oy Ab:lle
Uniflex

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.8.2019

Pietarsaaressa toimiva Japrotek Oy Ab kehittää asiakkaidensa tuotantoprosesseja suunnittelemalla ja valmistamalla paineastioita kuten kolonneja, reaktoreita ja lämmönvaihtimia sekä suuria säiliöitä prosessiteollisuudelle. Yhtiö tarjoaa asiakkailleen kokonaispalvelua, johon sisältyvät tuotteiden suunnittelu, tuotekehitys, valmistus, asennus sekä käynnistys-, huolto- ja varaosapalvelut. Japrotekin asiakkaina on globaalisti toimivia, maailman johtavia puunjalostus-, kemian ja metallurgisen ja energiateollisuuden yrityksiä.   Japrotek Oy Ab työllistää noin 55 henkilöä. Lisätietoja www.japrotek.fi

TULE MEILLE TÖIHIN!

Haemme Japrotek Oy Ab:n palvelukseen Pietarsaareen monitaitoisia

HITSAAJIA

Työtehtäviin kuuluvat säiliöiden, painelaitteiden ja niiden osien valmistus sekä kokoonpanohitsaukset. Hitsausmenetelminä ovat pääasiassa MIG/MAG ja TIG. Materiaaleina ovat ruostumaton, haponkestävä ja erilaiset jalomateriaalit kuten titaani.

Odotamme sinulta hitsauspuolen koulutusta ja/tai työkokemusta sekä piirustusten lukutaitoa. Voimassaolevat hitsauspätevyydet katsotaan eduksesi, mutta pätevyydet voidaan suorittaa myös myöhemmin. Työntekijänä olet oma-aloitteinen, tarkka ja huolellinen. Omaat hyvä kädentaidot ja tunnet ammattiylpeyttä omasta osaamisestasi. Voit olla joko nuorempi tulevaisuuden ammattilainen tai jo kokenut osaaja.

Arvostamme aiempaa kokemusta konepajateollisuudesta tai prosessiputkistoista sekä paikallisen teollisuuden tuntemusta.

Tarjoamme:

- vakituisen työsuhteen ja vastuullisen tehtävän vaihtelevien työtehtävien parissa

- kilpailukykyisen palkan ja henkilöstöedut sekä mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti 

- ammattitaitoisen tiimin tuen ja hyvän työilmapiirin sekä joustavan yrityskulttuurin

Kiinnostuitko? Rekrytointi suoritetaan yhteistyössä Uniflex Henkilöstöpalvelut kanssa. Hae tehtävää rekisteröimällä CV:si osoitteessa www.uniflex.fi ja linkittämällä hakemuksesi tähän tehtävään 8.9.2019 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa Uniflexin henkilöstökonsultti Linda Huggare-Koskela 040 685 5200 tai Uniflexin aluepäällikkö Juha-Pekka Myllykangas 050 913 4065 Kaikki yhteydenotot ja hakemukset käsitellään luottamuksellisesti!