(Poistunut julkaisusta)

Hitsaajia ja metallityöntekijöitä Santa Claus Steel Oy:lle
Santa Claus Steel Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.9.2019

Etsimme nyt Himangalla toimivalle toimintaansa kasvattavalle Santa Claus Steel Oy:lle hitsaajia ja metallityöntekijöitä.

Hitsaajiksi etsimme pääasiassa henkilöitä, joilla on kokemusta ruostumattoman teräksen hitsaamisesta, mutta myös mustan raudan MIG/MAG-osaamisesta on hyötyä tätä tehtävää ajatellen. Eduksi katsotaan, jos sinulla on tai on ollut aiemmin voimassa joku hitsausluokka ruostumattomalle teräkselle.

Metallityöntekijöiksi etsimme henkilöitä, joka hallitsee eri työkalut teollisuudessa ja joilla on kokemusta metallialan asennus/kokoonpanotöistä joko aiemman työtaustansa tai harrastusten parista.

Tärkeintä on, että sinulla on positiivinen asenne ja aito halu kehittää itseään metallialan ammattilaisena. Kumpaankin tehtävään eduksi katsotaan piirustustenlukutaito sekä metallialan koulutus. Voimassa oleva työturvallisuuskortti on etu tehtävää ajatellen.

Rekrytointia hoitaa Barona, ja kaikki yhteydenotot tehtävään liittyen tulee esittää Baronalle. Lisätietoja tehtävästä antaa Sami Rinta-Valkama Baronalta numerosta 0505974102 arkisin klo 8-16.