(Poistunut julkaisusta)

Hitsaajia Helsingin Pitäjänmäkeen
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.6.2018Työn kuvaus:
  Haemme ammattitaitoisia hitsaajia ABB:n Motors & Generators yksikköön Helsingin Pitäjänmäkeen.
Tehtävissäsi pääset hitsaamaan suurten teollisuuden sähkökoneiden teräsrunkoja. Työtä tehdään 2- ja 3-vuorossa. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.
Työssä menestyminen vaatii hyvää fyysistä kuntoa, kokemusta MIG/MAG hitsauksista ja tarkkaa otetta työskentelyyn. Erityisesti kokemus PE asennon päittäisliitoksista katsotaan eduksi. Koulutustausta ei ole välttämätön, kunhan kokemusta ja pätevyysluokat hitsauksista löytyy.
Nyt sinulla on loistava mahdollisuus päästä osaksi ammattitaitoista tiimiä yhteen maailman johtavista teknologiayrityksistä. Mikäli kiinnostuit tehtävästä laita hakemuksesi nopeasti tulemaan, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.
Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccon HR konsultti Tomi Kolu, 040 640 3118, tomi.kolu@adecco.fi
ABB on johtava teknologian edelläkävijä, jonka tarjonta kattaa niin sähköistystuotteet, robotit ja liikkeenohjauksen kuin teollisuusautomaation ja sähköverkkoratkaisut. Asiakkaat ovat maailmanlaajuisesti teollisuus-, energia-, liikenne- ja infrastruktuurialoilla. Yli 125-vuotias ABB on mukana edistämässä teollisuuden digitalisaatiota, energiajärjestelmän murrosta ja neljättä teollista vallankumousta. ABB toimii yli 100 maassa ja työllistää noin 132 000 henkilöä, joista Suomessa noin 5 100. www.abb.fi

Asiakkaan tehtävänimike:  Hitsaaja


Sijainti:  HELSINKI


Työsuhde:  Määräaikainen


Yhteyshenkilö:  Tomi Kolu


Toimipaikka:  VANTAA