Hitsaaja/särmääjä, Elecster Oyj (Akaa)
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.4.2019

Asiakkaamme Elecster Oyj on maailman johtava iskukuumennetun eli UHT-maidon pussipakkauslinjojen toimittaja. Kokonaisten tuotanto- ja pakkauslinjojen lisäksi Elecster toimittaa myös pakkausmateriaalin valmiissa rullissa asiakkaiden suunnittelemilla painatuksilla. Vain Elecster tarjoaa asiakkaiden nestemäisille maitotuotteille ”avaimet käteen” -ratkaisun aseptisen muovipussin pohjalta. Asiakaskunta koostuu johtavista maidonjalostajista eri puolilla maailmaa ja tuotteita on toimitettu jo yli 80 maahan. Emoyhtiön päätehdas sijaitsee Pirkanmaalla Akaassa, jossa meijerikoneiden suunnittelu, tuotekehitys, kokoonpano sekä koeajo tehdään.

Etsimme Elecster Oyj:lle nyt vakituiseen työsuhteeseen

HITSAAJAA/SÄRMÄÄJÄÄ.

Toimit Akaan toimipisteessä ohutlevytöiden parissa ammattitaitoisten työtovereiden rinnalla. Särmääjänä työnkuvaasi kuuluu ruostumattoman ohutlevyn leikkuun ja kanttauksen lisäksi myös TIG-hitsausta. Elecster Oyj:llä valmistetaan laadukkaita koneita- ja laitteita meijeriteollisuuteen. Sinä olet yksi niistä avaintekijöistä, joiden laadukas käden jälki näkyy lopputuotteissa. 

Olet työntekijä, jolla on jo runsaasti kokemusta tai sitten olet alalle juuri tullut hieman kokemusta omaava oppimisnälkäinen henkilö. Omaat tehtävään soveltuvan koulutuksen tai olet hankkinut tehtävässä vaaditut taidot työtä tekemällä. Olet huolellinen, tarkka ja vastuullinen. Tulevat työkaverisi toivovat sinulta positiivisuutta ja yhteistyötaitoja.

Tarjoamme sinulle:

 • Päivätyön, joustavalla työajalla
 • Erittäin mukavat työkaverit ja reilun esimiehen
 • Kilpailukykyisen palkan
 • Vakituisen uran mielenkiintoisella toimialalla

Työ on kokoaikainen päivätyö klo 8-16, liukuvalla työajalla. Työsuhde alkaa vakituisena vuokratyösuhteena, jossa on tavoitteena siirtyä vakituiseen työsuhteeseen 4 kk vuokrauksen jälkeen. Palkkaus on sopimuksen mukaan.

Oletko etsimämme henkilö? Täytä hakemus 21.4.2019 mennessä alla olevan linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä antavat Alen Consulting Oy:n myyntikonsultti Minna Kotilainen, p. 044 740 4501 ja Elecster Oyj:n tuotantojohtaja Timo Juvonen, p. 040 713 7728.

 ”Olemme parantaneet työviihtyvyyttä, tehostaneet toimintojamme sekä tiedon kulkua modernisoimalla toimitilojamme ja uudistamalla tietoliikennettä. Akaan tehtaalla tehdään erittäin hyvää ja laadukasta työtä ammattitaitoisten työntekijöiden voimin. Tervetuloa Elecster Oyj:lle, Akaaseen moniosaajien joukkoon.”

Tuotantojohtaja Timo Juvonen, Elecster Oyj


Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme toimineet jo vuodesta 1993 asti ja olleet mukana tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina. Nykyään toimintamme kattaa koko valtakunnan ja asiakkainamme on useita suuria ja pieniä koko Suomen alueella toimivia yrityksiä.

Olemme Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsenenä luotettava ja ammattitaitoinen työnantaja sekä suorarekrytointiprosessin toteuttaja. Pidämme huolta työntekijöistämme ja vuokratyösuhteessa takaamme aina vähintään työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen, asianmukaiset työvarusteet sekä tukemme kaikissa työsuhteeseen liittyvissä asioissa.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

 • Ilmoitusnumero: 1256638
 • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
 • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
 • Hakuaika päättyy: 21.4.2019
 • Hakuosoite: www-osoite
 • Yhteyshenkilö: Minna Kotilainen (minna.kotilainen (a) alenconsulting.fi)
 • Puhelin: 044 740 4501
 • Sijainti: Akaa