(Poistunut julkaisusta)

Hitsaaja/robottihitsaaja
Henkilöstöpalvelu Heimo

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.8.2020
Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.

HITSAAJAA/ROBOTTIHITSAAJAA

Hitsaajan tehtävässä teet Mig tai Tig-hitsauksia, luet työpiirustuksia ja olet merkittävänä osana laadukkaan tuotteen valmistuksessa.

Töitä on eri vaatimustasoilla, on helpompia hitsaustöitä, joissa pääset pienemmällä kokemuksella alkuun, mutta myös erittäin haastavia töitä mikäli sinulla on jo osaamista enemmän. Hitsattavat tuotteet ovat pääsääntöisesti kevytrakenteisia, eli ohuen materiaalin hitsaamista. Materiaaleja on perusteräksestä, alumiiniin ja rst-teräkseen. Osa hitsaustöistä suoritetaan robotti-hitsauksena, jolloin sinulla on mahdollisuus päästä operoimaan myös hitsausrobottia.

Työssä menestymiseen auttaa aikaisempi hitsauskokemus, alankoulutus ja innokkuus hitsaustyöhön. Mikäli kokemuksesi ei vielä ole pitkä, mutta olet kiinnostunut hitsauksesta, annamme opastusta ja perehdytystä tarpeen mukaan.

Heräsikö kiinnostuksesi tätä työpaikkaan kohtaan? Laita rohkeasti hakemusta meille, koska paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydettyä.


Lisätietoja tehtävään liittyen antaa Heimopäällikkö Ville Väkeväinen, ville.vakevainen@hpheimo.fi 0447775103