Hitsaaja/putkiasentaja Caverionille!
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 27.4.2021

Oletko sinä etsimämme hitsaustaitoinen putkiasentaja? Viihdytkö itsenäisessä ja joustavassa työympäristössä ammattitaitoisen tiimin joukossa? Haemme nyt hitsaajaa/putkiasentajaa Caverionille Kilpilahden teollisuusalueelle. Työpäiväsi täyttyvät pääasiassa kunnossapidon hitsaus- ja asennustehtävistä. Meillä on hyvä tekemisen meininki ja rento työyhteisö, oletko sinä uusin vahvistuksemme?

Huippuunsa hiottu työturvallisuus, ensiluokkaiset työkalut ja ammattitaitoisen tiimin tuki antavat hyvät eväät työssäsi onnistumiseen. Tulet työllistymään monipuoliseen ja mukavasti haastavaan tehtävään teollisuuden kunnossapidon parissa. Caverionilla ihmiset eli caverit ovat toiminnan sydän. Rakennamme vahvaa yrityskulttuuria, jossa ihmiset viihtyvät ja jaksavat työssään. Tästä kertoo myös alan pisimmät työsuhteet. Vastuullisena työnantajana haluamme, että onnistut työssäsi ja pidämme huolen työhyvinvoinnistasi tarjoamalla henkilöstöetuja, kuten liikuntaedun, kattavat työterveyspalvelut sekä kattavan koulutustarjonnan.  

Tehtävässä menestyäksesi sinulta löytyy:

  • Hitsaajan ammattipätevyys
  • Kokemusta teollisuuden putkiasennuksista ja hitsaustaitoa
  • Isometrilukutaitoa

Asenne on tärkeää! Sinulta löytyy hyvä asenne työntekoa kohtaan ja olet motivoitunut ja innokas uuden oppija. Sitoudut mielelläsi pitkään työsuhteeseen ja haluat olla mukana kehittämässä palveluitamme osana tiimiä. Työskentelet työturvallisuus ensin periaatteella ja pystyt ottamaan vastuun omasta tekemisestäsi ja työnjäljestäsi.

Lisätietoja antaa Caverionin yksikön päällikkö Kari Viita, p. 0400 206 906. Eezy Henkilöstöpalvelut toimii Caverionin rekrytointikumppanina ja lisätietoja rekrytointiprosessiin liittyen antaa HR-konsultti Lilli Toukola, p. 050 560 8665 tai email palvelukeskus.caverion@eezy.fi.  

Hae työpaikkaa 16.5.2021 mennessä seuraavasta linkistä:

https://rekry.caverion.fi/tyopaikat/suomi/53223/

Caverion suunnittelee, toteuttaa, huoltaa ja ylläpitää käyttäjäystävällisiä ja energiatehokkaita teknisiä ratkaisuja kiinteistöille, teollisuudelle ja infrastruktuurille. Palveluitamme käytetään toimistoissa, asunnoissa, teollisuuslaitoksissa ja julkisissa rakennuksissa sekä infrastruktuurissa.

Lilli Toukola
HR-konsultti
Eezy Henkilöstöpalvelut
050 560 8665
lilli.toukola@eezy.fi

www.eezy.fi


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot