(Poistunut julkaisusta)

Hitsaaja/Levyseppä, Tuusula
Aalto Henkilöstöpalvelut

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.11.2019

Aalto Henkilöstöpalvelut on voimakkaasti kasvava henkilöstötalo. Olemme osa kansainvälistä OTIGA Groupia, Olemme yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. Aalto henkilöstöpalvelut on Työelämän Pelastusrengas työnhakijoille ja työnantajille.

Taipuuko metalli ja nouseeko rauta? Ovatko TIG, MIG ja MAG elämäsi aakkoset? Etsimme asiakasyrityksellemme rautaisia metallialan ammattilaisia hitsaajan/levysepän tehtäviin. Työt alkavat heti, kun sopiva tekijä löytyy ja kyseessä on vakituinen kokopäivätyö.

Työtehtäviin kuuluu mm. ohutlevy- ja runkorakenteiden kokoonpanohitsausta ja viimeistelyä piirustusten mukaan. Hitsausluokkia ei vaadita, mutta aiempi kokemus vaihtelevista hitsausmenetelmistä sekä materiaaleista on edellytys. Piirustustenlukutaito on välttämätöntä ja itseohjautuvuus työnteossa suuri apu.

Työ vaatii tarkkuutta sekä kykyä työskennellä itsenäisesti. Aikaisempaa kokemusta tärkeämpää on asenne ja motivaatio työn tekemiseen sekä uuden oppimiseen. Töitä tehdään arkipäivisin 07.15-15.30 välillä.

Edellytämme:

  • Kokemusta/osaamista TIG ja MIG-hitsauksesta ja viimeistelystä
  • Ohutlevytyön osaamista ja RST:n työstökokemusta
  • Piirustustenlukutaitoa
  • Oma-aloitteisuutta

 Tarjoamme:

  • Asianmukaisen korvauksen työstä (vähintään TES)
  • Vakituisen työsuhteen alan kärkeä edustavassa yrityksessä
  • Vaihtelevia työtehtäviä
  • Asiaankuuluvat ja laadukkaat työvarusteet

Kiinnostuitko? Muistathan liittää hakemukseesi mukaan CV, palkkatoive sekä mahdollinen työn aloitusajankohta. Aloitamme potentiaalisten hakijoiden haastattelut jo ennen hakuajan umpeutumista.

Lisätietoja työstä antaa henkilöstökonsulttimme Mika Laakso

050 415 2893

mika.laakso@aaltovoima.fi

 

Tutustuthan Aaltovoiman vinkkipalkkio ja suositteluvideoihin:

https://www.youtube.com/watch?v=QFkvPVC31cU

https://www.youtube.com/watch?v=TFjqszrbhfYLöydät meidät myös Facebookista:
https://www.facebook.com/aaltovoima/

Säilytämme henkilötietoja niin kauan kuin se on rekrytointiprosessin, työnhakijalle tai työnantajalle tarjottavien palvelujen kannalta tarpeen. Säilytysajassa huomioidaan voimassa olevan lainsäädännön määräykset.