(Poistunut julkaisusta)

Hitsaaja/asentaja, Kangasala
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.10.2019

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.

Etsimme asiakasyrityksellemme hitsaajaa/asentajaa Kangasalle.

Toivomme hakijoilta hyvää fyysistä kuntoa sekä huolellista työskentelyotetta. Tehtäviin kuuluu raskaan kaluston päällirakenteisiin liittyvä hitsaus ja kokoonpano/asennus.

Voimassa olevat hitsausluokat ovat tehtävässä eduksi mutta eivät pakolliset. Hitsattavat materiaalit ovat musta rauta ja rosteri. 

Tehtävässä edellytetään jonkin verran kokemusta vastaavista tehtävistä. Tehtävään sisältyy kuitenkin kattava perehdytys kokeneen työntekijän parina.

Kyseessä on kokoaikainen päivätyö. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä puolen vuoden vuokratyösuhteella ja sen jälkeen on mahdollisuus siirtyä asiakasyrityksemme kirjoille. 

Tarvittaessa lisätietoja tehtävästä antaa Noora Mäkinen, Nordic Henkilöstöpalvelut Oy, noora.makinen@nordic.fi.

Mikäli koet olevasi etsimämme työntekijä, niin laitathan hakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla työtaustastasi, osaamisestasi sekä käytettävyydestäsi.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme. Etsimme jatkuvasti uusia työntekijöitä niin vakituisiin kuin määräaikaisiin työsuhteisiin. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.