Hitsaaja
WorkPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 3.1.2022

Nautitko erilaisista hitsaustehtävistä? Haluatko työskennellä yrityksessä, jossa on rento tekemisen meininki ja mukava työporukka? 

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme ahkeria ja motivoituneita hitsaajia metalliteollisuuteen Keravalle pitkäaikaiseen työsuhteeseen. 

Työpäiväsi
Työpäiväsi sisältävät jätepuristinten valmistuksessa suoritettavia erilaisia hitsaustehtäviä. Töitä on tarjolla useammalle hitsaajalle, ja työpisteesi sekä työtehtäväsi määräytyvät osaamisesi mukaisesti. Työssä käsitellään myös painavia osia nostinten avulla, joten hyvästä fyysisestä kunnosta on hyötyä. Työskentelet vuoroviikoin maanantaista perjantaihin aamu- ja iltavuoroissa; aamuvuorot alkavat liukuvasti klo 5.00-6.00 ja iltavuorot ovat klo 13.30-22.00 Käytössäsi on Teknologiateollisuuden TES.

Arvostamme

  • Kokemusta hitsaamisesta
  • Trukinajo- ja kuvienlukutaito katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä
  • Halua oppia uutta ja kehittyä erilaisissa työtehtävissä
  • Suomen tai englannin kielen taitoa

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle loistavan mahdollisuuden kehittää osaamistasi mielenkiintoisissa ja monipuolisissa työtehtävissä yrityksessä, jossa kaikki puhaltavat yhteen hiileen. Saat kattavan perehdytyksen kaikkiin työtehtäviin sekä mukavan työyhteisön ympärillesi. Työsuhde alkaa kuuden kuukauden määräaikaisuutena WorkPowerin kautta, jonka jälkeen sinun toivotaan jäävän työskentelemään suoraan asiakasyrityksen kirjoille. 

WorkPowerilla pääset työskentelemään kotimaisessa yrityksessä, joka on toiminut alalla yli 15 vuoden ajan ja jatkaa kasvuaan. Tuomme turvaa työsuhteesi eri vaiheisiin. Saat työntekijänämme kolmihenkisen HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa eri kanavissa sujuvasti ja vastaukset kysymyksiin saa nopeasti.

Hakuprosessi

Kuulostaako tämä työ juuri sinulle sopivalta? Hieno homma! Haastattelemme ehdokkaita jo hakuajan aikana, joten jätä hakemuksesi meille suoraan sähköpostiin tai kotisivujemme kautta mahdollisimman pian. Haku päättyy heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Jäikö kysyttävää?

HR-koordinaattori Nelli Heikkinen
nelli.heikkinen@workpower.fi
044 747 7005 (yhteydenotot arkisin klo 9.30-11.30)

Avainsanat: hitsaaja, metallityöntekijä, metalliteollisuus, hitsaus, kokoonpano

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot