Hitsaaja
Caverion Industria Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 11.12.2021

Haemme nyt tiimimme vahvistukseksi asentaja-hitsaajaa Kokkolaan / Pietarsaareen! Tehtäviisi sisältyvät teollisuuden kunnossapitotyöt, putkistojen asennus/hitsaus sekä teräsrakenteiden hitsaus.

 

Meillä pääset työskentelemään hyvässä ja ammattitaitoisessa porukassa! Pidämme toisistamme huolta panostamalla työturvallisuuteen sekä työhyvinvointiin ja siitä näyttönä onkin alan pisimmät työsuhteet. Tarjoamme erinomaisten työvälineiden lisäksi hyvät henkilöstöedut, kuten Eazybreak liikunta-, kulttuuri- ja hierontaedun sekä oman työterveyspalvelun. Käy tutustumassa mahdollisiin tuleviin kollegoihisi: https://rekry.caverion.fi/caverikirja/

 

Tehtävässä menestyäksesi sinulta löytyy:

 

- Sopiva ammatillinen koulutus (esim. metalliala tai talotekniikka)

- Hitsaustaitoa sekä kokemusta teollisuuden kunnossapidosta

- Kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja joustaviin työaikoihin

 

Tässä tehtävässä asenne ratkaisee! Sinulta löytyy hyvä asenne työntekoa kohtaan ja olet motivoitunut ja innokas uuden oppija. Sitoudut mielelläsi pitkään työsuhteeseen ja haluat olla mukana kehittämässä palveluitamme osana tiimiä.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa projektipäällikkö Marko Heikkiniemi, puh. 050 470 4206 tai sähköpostitse marko.heikkiniemi@caverion.com. 

 

Hae tehtävää 28.2.2022 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si tuntipalkkatoiveineen oheisen linkin kautta. Luemme hakemuksia myös hakuaikana.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot