Hitsaaja
Uniflex

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 20.11.2021

Etsimme asiakasyrityksellemme ammattitaitoista hitsaajaa Akaaseen!

Työtehtävän kuvaus

Etsimme ammattitaitoista hitsaajaa Akaaseen työskentelemään rakenneteräksen parissa. Työtehtävät sisältävät monipuolisia metallialan työtehtäviä, esimerkiksi MIG-hitsausta, joten edellytämme aikaisempaa kokemusta. Työtä tehdään pääsääntöisesti yhdessä vuorossa, mutta työntekijällä täytyy olla valmius kaksivuorotyöhön.

Edellytämme hakijoilta:

- koulutusta metallialalta
- kykyä itsenäiseen työskentelyyn
- voimassa olevat työturvallisuus- ja tulityökortit
- reipasta asennetta
- suomen kielen taitoa

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Kiinnostuitko? Tarvitsemme vain päivitetyn CV:n. Lähetäthän sen mahdollisimman pian, sillä etenemme haussa jo hakuaikana. Lisätietoa tehtävistä saat puhelimitse 040 689 3200.

- Me Uniflexilla olemme erikoistuneet henkilöstövuokraukseen, suorarekrytointeihin ja soveltuvuusarviointeihin. Työllistämme henkilökuntaa mm. asiakaspalvelu, contact center, myynnin, markkinoinnin, taloushallinnon, logistiikan, teollisuuden ja rakennusalan tehtäviin Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Yhtä laajalta alueelta löytyy myös suorarekrytointeihimme tyytyväisiä asiakkaita. Pörssiyrityksen toiminnan kuuluu olla läpinäkyvää ja noudatamme samaa avoimuutta myös viestinnässämme. Uskomme oikeudenmukaisuuteen, yhdessä sovittujen sääntöjen noudattamiseen ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon. Auktorisoituna henkilöstöpalvelualan yrityksenä olemme sitoutuneet vastuulliseen toimintaan sekä toimeksiantajiamme että työntekijöitämme kohtaan. Lue lisää meistä ja avoimista työpaikoistamme osoitteessa www.uniflex.fi.-

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot