Hitsaaja
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 12.11.2021

Ammattitaitoiselle hitsaajalle vakituinen työpaikka

Asiakkaamme haluaa palkata sinut, ammattitaitoinen hitsaaja, vakituiseen työsuhteeseen 6kk vuokra-ajan jälkeen. On tärkeää, että hallitset Tig- ja MIG- hitsaustaidon, osaat lukea työkuvat ja puhut ja ymmärrät hyvin suomenkieltä. Sinulla on jo monipuolinen alan kokemus ja koulutus.

Kokemus alumiinihitsauksesta on arvokas ja siitä on selkeä etu työtä hakiessasi, älä kuitenkaan jätä hakemusta tekemättä, vaikka tämä taito ei täysin olisikaan hallinnassa.

Asiakkaamme tekee alihankintana ohutlevyosia ja kevyitä metallirakenteita. Sarjat voivat olla hyvinkin pieniä ja toisistaan poikkeavia, joten sinulla on kyky nopeasti oivaltaa tilausten erilaiset vaatimukset ja luonne. Tästä syystä hyvä suomenkielentaito on välttämätön.

Odottelen hakemustasi. Jos linkin kautta tuntuu hankalalta hakea paikkaa, niin lähetä sähköpostiini, tiina.laukkanen@eezy.fi, kertomus siitä, mitä olet tehnyt ja mitä osaat, mielellään CV.

Oletko eezysti onnekas? Lähde töihin ja kokeile! Jokainen työntekijämme osallistuu automaattisesti 500 euron arvoisen GoGiftin Superlahjakortin arvontaan! Arvonnat suoritetaan 3.1.22 ja 2.5.22.”

 

Eezy Oyj:n visiona on olla Suomen merkittävin työelämän uudistaja, joka luo onnistuneita työkokemuksia tarjoamalla henkilöstöpalveluita ja kevytyrittäjyyttä sekä laajan kirjon työelämän asiantuntijapalveluita. Eezy on valtakunnallisesti
paikallinen – yhtiö työllistää vuosittain yli 20 000 ihmistä ja palvelee tuhansia asiakkaita. Yhtiön osake noteerataan Helsingin pörssissä. Ketjuliikevaihto vuonna 2020 oli 280 miljoonaa euroa ja tavoitteena on olla toimialan markkinajohtaja.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot