Hitsaaja
WorkPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 6.9.2021

Oletko hitsauksen ammattilainen? Etsitkö uusia tuulia työurallesi? Haemme asiakkaallemme Poriin ammattitaitoista hitsaajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Työnkuvaus:
Työsi pitää sisällään pääasiassa 5-10 mm mustan raudan MIG-hitsausta, mutta monipuolinen kokemus eri hitsausmenetelmistä on eduksi. Työtä tehdään asiakkaan hallilla ja pääasiassa kahdessa vuorossa.

Työssä menestyminen edellyttää:
Sinulla on aiempaa kokemusta hitsauksesta ja alan koulutus. Piirustusten lukutaito on välttämätön työssä. Voimassaolevat työturva- ja tulityökortit katsotaan eduksesi. Lisäksi toivomme sinulta oma-aloitteista ja ammattimaista asennetta sekä laadukasta työnjälkeä.

Tarjoamme sinulle:
Saat pitkäaikaisen työpaikan vakavaraisessa yrityksessä. Saat hyvän perehdytyksen työhön, mukavan työporukan ympärillesi sekä joustavuutta työaikoihisi. Lisäksi saat kolmihenkisen HR-tiimin tueksesi koko työsuhteesi ajalle.

Hakuprosessi:
Aloitamme haastattelut jo hakuaikana. WorkPower järjestää alustavat haastattelut ja jatkohaastattelut pidetään asiakkaan luona. Työsuhde alkaa määräaikaisena, mutta sinulla on mahdollisuus vakituiseen työsuhteeseen asiakkaan kirjoilla määräajan jälkeen.

Lisätietoja:
HR-koordinaattori
Eve Uusisalo
040 655 2232
eve.uusisalo@workpower.fi

Avainsanat: hitsaaja, 2-vuorotyö, hitsaus, pitkäaikainen

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot