Hitsaaja
RTK-Henkilöstöpalvelu

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 14.7.2021

Haemme Kuopioon Hydroline Oy:lle ammattitaitoisia hitsaajia.

Työtehtäväsi pitävät sisällään sylinteriputkien ja -männänvarsien automaatti- sekä käsin hitsauksia. Lisäksi työsi sisältää hitsausautomaatin ohjelmointia, kappaleenvaihtoa sekä varusteluhitsausta käsin.

Olet alan kokenut ammattilainen ja sinulta löytyy alan koulutus. Katsomme eduksesi voimassa olevat hitsausluokat (MAG/MIG/TIG), mutta sinulla on myös mahdollisuus suorittaa Hydrolinen määrittelemät pätevyyskokeet. Hitsausmateriaali on ruostumatonta sekä seostettua terästä ja sekaliitoksia. Lisäksi sinulta löytyy piirustusten lukutaito ja tuntemus hitsausprosesseista ja -tekniikoista. Valmistavan konepajateollisuuden sekä robottihitsauksen osaaminen katsotaan eduksesi.

Työarkesi tehtävässä on kaksivuorotyötä, mutta työtehtävien hoituessa hyvin, on sinulla mahdollisuus myös vapaaehtoiseen yövuoroon. Työtä on tarjolla syksylle saakka, ja Hydrolinelle sopiville kokeneille osaajille mahdollisesti pidempäänkin.

Työnantajanasi työsuhteessa on RTK-Henkilöstöpalvelu. Huolehdimme työarjessasi hyvinvoinnistasi ja jaksamisestasi muun muassa liikuntaetujen ja laajan terveyshuollon muodossa.

Kerro meille osaamisestasi ja täytä hakemuksesi tehtävään jo tänään! Tehtävän palkkaus on sopimuksen mukaan, joten lisää myös palkkatoiveesi työhakemukseesi.

Heräsikö mieleesi kysyttävää? Lisätietoja tehtävästä arkisin klo 9-15 antaa RTK-Henkilöstöpalvelun HR-asiantuntija Susanna Koponen puh. 044 765 0120.

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Panostamme paikalliseen, henkilökohtaiseen palveluun sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot