Hitsaaja
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 5.6.2021

Hitsaaja Riihimäelle

Haemme ammattitaitoista hitsaajaa asiakasyrityksellemme tekemään MIG- hitsauksia. Hakemallamme tekijällä on vähintään vuoden työkokemus hitsaajan töistä ja hitsausluokat suoritettuna. ( Ei tarvitse olla voimassa, kunhan on joskus suoritettu) 

Mitä edellytämme hakijalta:

- Suomenkielen osaamista

- Suomen kansalaisuutta 

- Hitsausluokkien suorituksia

- vähintään 18-vuoden ikää

Mitä tarjoamme työntekijälle:

Tarjoamme kokoaikaisen päivätyön vakavaraisessa asiakasyrityksessä, jossa on mukava työilmapiiri ja mahtavat puitteet työnteolle. 

Kuinka hakea tätä paikkaa

Me Eezyllä haluamme sinut töihin, jätä hakemuksesi ohessa olevasta hakulinkistä täyttämällä lomakkeen tiedot. Liitäthän CV:si tai muita dokumentteja lomakkeen pohjalle.

Voit jättää myös avoimen hakemuksen CV:n kera sähköpostiini: janita.markkanen@eezy.fi 

Lisätietoja sinulle antaa

Maria Pahl
HR-Koordinaattori 
Eezy VMP

0449701693
maria.pahl@eezy.fi

Eezy Oyj:n visiona on olla Suomen merkittävin työelämän uudistaja, joka luo onnistuneita työkokemuksia tarjoamalla henkilöstöpalveluita ja kevytyrittäjyyttä sekä laajan kirjon työelämän asiantuntijapalveluita. Eezy on valtakunnallisesti
paikallinen – yhtiö työllistää vuosittain yli 20 000 ihmistä ja palvelee tuhansia asiakkaita. Yhtiön osake noteerataan Helsingin pörssissä. Ketjuliikevaihto vuonna 2020 oli 280 miljoonaa euroa ja tavoitteena on olla toimialan markkinajohtaja.

Lisätietoja: www.eezy.fi


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot