(Poistunut julkaisusta)

Hitsaaja
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.1.2021

Panelian Terästyö Oy on vuonna 1995 perustettu konepaja- sekä kunnossapitopalveluja tarjoava yritys. Nykyään yrityksemme tuotanto on nimestään huolimatta Harjavallassa, josta käsin palvelemme asiakkaitamme ympäri Suomea.

Haemme Harjavaltaan kokenutta HITSAAJAA määräaikaiseen työsuhteeseen.

Tehtävässä menestyminen edellyttää rakenneterästen MIG/MAG-hitsaustaitoa, TIG katsotaan eduksi sekä voimassa olevat luokat ovat plussaa. Myös sujuvaa suomen kielen taitoa vaaditaan.

Työ on päivätyötä klo 7-15.30 ja tehdään pääosin konepajalla. Määräaikaisen työsuhteen päätyttyä on mahdollisuus siirtyä suoraan asiakkaan kirjoille.

Kiinnostuitko? Hae paikkaa pikaisesti sillä haastattelemme jo hakuaikana. Työt alkavat mahdollisesti jo helmikuun alussa.

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin, ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Jaana Koivumäki
044 765 7210
jaana.koivumaki@rtkhenkilostopalvelu.fi