(Poistunut julkaisusta)

Hitsaaja
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.1.2021

Haemme asiakasyrityksellemme Joensuuhun mig/mag hitsaajaa.

Hakijalta odotamme aikaisempaa työkokemusta hitsaajan tehtävistä sekä alan koulutusta. Arvostamme kuvienlukutaitoa, kestävää, siistiä saumaa sekä oma-aloitteista ja motivoitunutta työ otetta. Voimassa olevat hitsausluokat, työturvallisuus- ja tulityökortti katsotaan eduksi.

Työ alkaaa sopimuksen mukaan ja hyvälle tekijälle on töitä tarjolla pidemmäksi aikaa. Määräajan jälkeen työntekijällä on mahdollisuus siirtyä asiakasyrityksen palvelukseen. Tarjoamme työntekijöillee hyvät ja kattavat työsuhde-edut.

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi pikaisesti tehtävään, sillä aloitamme haastattelut tehtävään jo hakuajalla. 

Lisätietoja: Matti Huovinen p. 050 341 7993 / matti.huovinen@rtkhenkilostopalvelu.fi

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Panostamme paikalliseen, henkilökohtaiseen palveluun sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.