Hitsaaja
WorkPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 19.11.2020

Haemme asiakkaallemme Kokemäelle MAG-hitsaajaa.

Työnkuvaus:
Työ sisältää monipuolisesti erilaisten kappaleiden hitsausta ja hitsattava materiaali on mustaa rautaa. Voimassaolevat hitsausluokat (136, 138) katsotaan eduksi, mutta ne eivät ole välttämättömiä. Myös osaaminen jauhekaaren (121) ja TIG:n (141) parista ovat hakijalle hyödyksi. Hakijalta odotamme aikaisempaa työkokemusta hitsaajan tehtävistä sekä alan koulutusta. Lisäksi hyvä piirustusten lukutaito on edellytyksenä työssä. Voimassa olevat hitsausluokat sekä työturvallisuus- ja tulityökortti katsotaan eduksi. Työtä tehdään pääasiassa kahdessa vuorossa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
- kokemusta hiilikaaritalttauksesta
- tarkkaa ja huolellista työnjälkeä
- motivoitunutta asennetta

Tarjoamme sinulle:
Pääset osaksi ammattitaitoista tiimiä ja työskentelemään monipuolisessa työnkuvassa. Työ on alkuun määräaikainen, mutta tarve työntekijälle on pitkäaikainen, joten sinulla on mahdollisuus työllistyä suoraan asiakkaan kirjoille määräajan jälkeen. Palkkaus määräytyy tehtävään valitun henkilön osaamisen ja aiemman kokemuksen mukaan. Tarkempi palkkaus on neuvoteltavissa haastattelun yhteydessä. Tässä voi olla mahdollisuutesi pitkäaikaiseen työpaikkaan kotimaisessa yrityksessä. Lisäksi työntekijänämme saat kaksihenkisen HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa puhelimitse kaikissa työhön liittyvissä ongelmatilanteissa. 

Hakuprosessi:
Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Mikäli koet olevasi etsimämme henkilö, laitathan hakemuksesi palkkatoiveineen kotisivujemme kautta. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Alustavat haastattelut pidetään WorkPowerin toimesta ja jatkohaastattelut pidetään asiakkaan kanssa. Työhaastattelussa saat tarkempaa tietoa asiakasyrityksestä sekä itse työtehtävästä. Lähetä hakemuksesi paikkaan siis pian!

Huom. hakuaikaa jatkettu.

Lisätietoja:

Leena Saari
044 565 4343
leena.saari@workpower.fi

HR Trainee Enni Korpunen
040 7050 722
enni.korpunen@workpower.fi

Avainsanat: hitsaaja, hitsaus, MAG, kokoaikatyö, 2-vuorotyö

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1397840
  • Tehtäväalue: Teollisuus/tuotanto
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 6.12.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Satakunta, Kokemäki