Hitsaaja
Uniflex

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.10.2020

Etsimme asiakasyrityksellemme ammattitaitoista hitsaajaa Pääkaupunkiseudulle!

Työtehtävän kuvaus

Etsimme ammattitaitoista hitsaajaa Pääkaupunkiseudulle työskentelemään erilaisiin kohteisiin. Työtehtävät sisältävät monipuolisia metallialan työtehtäviä, esimerkiksi MIG- ja MAG-hitsausta. Työajat ovat arkisin 7-15.30.

Edellytämme hakijoilta:

- koulutusta metallialalta
- kykyä itsenäiseen työskentelyyn
- voimassa olevat työturvallisuus- ja tulityökortit
- reipasta asennetta
- suomen kielen taitoa

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Työpaikka sijaitsee Pääkaupunkiseudulla, mutta oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi oheisen linkin kautta. Lisätietoa tehtävistä saat puhelimitse 040 689 3200.

- Me Uniflexilla olemme erikoistuneet henkilöstövuokraukseen, suorarekrytointeihin ja soveltuvuusarviointeihin. Työllistämme henkilökuntaa mm. asiakaspalvelu, contact center, myynnin, markkinoinnin, taloushallinnon, logistiikan, teollisuuden ja rakennusalan tehtäviin Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Yhtä laajalta alueelta löytyy myös suorarekrytointeihimme tyytyväisiä asiakkaita. Pörssiyrityksen toiminnan kuuluu olla läpinäkyvää ja noudatamme samaa avoimuutta myös viestinnässämme. Uskomme oikeudenmukaisuuteen, yhdessä sovittujen sääntöjen noudattamiseen ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon. Auktorisoituna henkilöstöpalvelualan yrityksenä olemme sitoutuneet vastuulliseen toimintaan sekä toimeksiantajiamme että työntekijöitämme kohtaan. Lue lisää meistä ja avoimista työpaikoistamme osoitteessa www.uniflex.fi.-

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1394013
  • Tehtäväalue: Teollisuus/tuotanto
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 28.10.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki