(Poistunut julkaisusta)

Hitsaaja
Valmet

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.10.2020

Oletko kehityshenkinen ja ammattiylpeyttä tunteva hitsaaja? Haemme nyt uusia tekijöitä valiojoukkoomme Lapualle!

Lapuan tehtaamme on osa Valmetin Sellu & Energia -liiketoimintalinjaa, ja valmistamme paineenalaisia osia esim. voimakattiloihin ja haihduttamoihin. Noin sadan hengen hitsaus- ja asennusporukkamme toimittaa laadukkaita tuotteita asiakasprojekteihin ympäri maailmaa. Tekemämme hitsaustyöt ovat vaativia, ja voimme ylpeinä luvata, että meillä on mahdollisuus kehittyä alan huippuosaajaksi!

Tässä tehtävässä toimit valmistuslinjalla painelaitehitsaajana. Työn pääsisältö on paineenalaisten hitsausten suorittaminen (TIG, MIG/MAG ja puikko) tuotanto-ohjelman mukaisesti. Pääset myös osallistumaan kokoonpanon esivalmisteluun ja muihin tuotannon tehtäviin. Työskentely tapahtuu yhdessä tai useammassa vuorossa työtilanteesta riippuen. Työsi tukena on uusi toiminnanohjausjärjestelmä, jota käytät myös itse. Hitsattavasta tuotteesta ja työvaiheesta riippuen työskentelet yksin, parin kanssa tai isommassa ryhmässä tiivistä yhteistyötä tehden.

Työturvallisuus on meille ykkösasia, joten sinun tulee noudattaa huolellisesti käytäntöjämme, jotta kaikki pääsevät päivän päätteeksi ehjinä kotiin. Sovellamme tehtaallamme Lean-periaatteita, ja työntekijämme osallistuvatkin toimintamme jatkuvaan parantamiseen havainnoillaan ja kehitysehdotuksillaan.

Mitä odotamme sinulta?

Toivotamme tervetulleeksi hakemukset niin kokeneilta konkareilta kuin kehittymishaluisilta aloittelijoilta. Tehtävään tarvitset metallialan koulutuksen tai vahvan kokemukseen perustuvan osaamisen painelaitevalmistuksesta ja hitsausprosesseista. Lisäksi eduksesi katsotaan:

  • Voimassa olevat hitsausluokat (TIG, MAG, puikko)
  • Hitsausalan standardien tuntemus (EN/ASME)
  • Materiaalien tuntemus (rakenne-, kuumalujat ja ruostumattomat teräkset)
  • Piirustusten lukutaito        

Olet oma-aloitteinen, tarkka ja ylpeä kädenjäljestäsi. Pidät kunnia-asiana, että tekemäsi työ täyttää laatuvaatimuksemme. Sujuva toiminta valmistuslinjalla vaatii yhteistyötaitoja ja aktiivista otetta. Olet siis joustava ja autat kavereita mäessä, jotta työt saadaan tehtyä. Suhtaudut turvallisuuteen vakavasti, etkä oikaise kiiressäkään. Olet kiinnostunut kehittämään sekä omaa osaamistasi että yhteisiä toimintamalleja. Asenne ratkaisee aina!

Mitä tarjoamme sinulle?

Lapuan tehtaallamme vuosikymmenten kokemus kohtaa modernin teknologian, ja pääset nauttimaan vauhdikkaista projekteista pohjalaisessa rauhassa. Tilamme ovat siistit ja valoisat, ja panostus turvallisuuteen ja työhyvinvointiin näkyy arjessamme. Yhteen hitsautunut porukkamme ottaa sinut lämmöllä vastaan!

Tehdään tosissaan muttei vakavissaan!

Lisätietoja

Lisätietoja antavat valmistuspäällikkömme Markus Jänikselä (+358 40 845 3035, markus.janiksela@valmet.com) ja Jarmo Esala (+358 50 067 3485, jarmo.esala@valmet.com).

Hae paikkaa täyttämällä sähköinen hakulomakkeemme viimeistään 25.10.2020.

Valmet Suomi on savuton työpaikka.

Kun kaikki toimii yhteen
Valmetissa kohtaavat parhaat kyvyt monesta eri maasta ja kulttuurista. Olemme maailman johtava teknologian, automaation ja palveluiden toimittaja ja kehittäjä sellu-, paperi- ja energiateollisuudelle. 13 000 ammattilaistamme ympäri maailmaa ovat sitoutuneet parantamaan asiakkaidemme suorituskykyä. Tämä vaatii luovuutta, teknologisia innovaatioita, palveluosaamista - ja ennen kaikkea tiimityötä.
Liity tiimimme! www.valmet.com/careers