Hitsaaja
Lisäpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.10.2020

HITSAAJA

Onnistuuko sinulta ohutlevyhitsaus? Oletko metallipuolen osaaja, joka etsii uusia mahdollisuuksia? Jos vastasit kyllä, niin jatka ihmeessä lukemista, nimittäin haemme asiakkaallemme HITSAAJIA Jyväskylään. Asiakkaamme on B2B-tuotteiden valmistukseen keskittynyt yritys.

Sinulta toivomme jo parin vuoden ajalta kokemusta MIG- ja puikkohitsauksesta. Luokkia sinulla ei tarvitse olla voimassa. Työ pitää sisällään monipuolisia hitsaustehtäviä, ja osaamisesi karttuessa pääset siirtymään vaativampiin hitsaustehtäviin.

Sinä olet ahkera ja työhön tarttuva tekijätyyppi, sekä kykenet myös itsenäiseen työskentelyyn. Sinulla olisi hyvä olla työturvallisuus- ja tulityökortit voimassa, mutta tarvittaessa voimme auttaa niiden hankinnassa. Työssa vaaditaan sujuvaa suomen kielen taitoa.

Jos olet etsimämme henkilö, lähetä hakemus osoitteessa:
http://lisapalvelu.likeit.fi/apply/32719526

Lisäpalvelu on vuonna 2002 perustettu valtakunnallisesti toimiva joustavia henkilöstöratkaisuja tarjoava kotimainen yritys. Lisäpalvelu on tunnettu luotettavuudesta ja pitkäaikaisista asiakassuhteista, niin työnantajien kuin -tekijöiden keskuudessa. Lisäpalvelu työllistää vuosittain yli 2800 työntekijää ja on vahva toimija monella henkilöstövuokrauksen alalla, kuten ravintola, rakennus, teollisuus, kunnossapito, logistiikka, toimisto, siivous ja kaupan ala. Meillä on koko ajan töitä tarjolla erilaisiin elämäntilanteisiin ja voit työllistyä kauttamme parhaimmillaan seuraavana päivänä. Monet työntekijät löytävät kauttamme itselleen mielekkään työn ja päätyvät kauttamme vakituiseen työsuhteeseen.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1390405
  • Tehtäväalue: Rakennusala
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 30.11.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Jyväskylä