(Poistunut julkaisusta)

Hitsaaja
Caverion Industria Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.7.2020
Haemme nyt Ilmajoen alueelle luokkahitsaus pätevyydet omaavaa putkihitsaajaa. Tiimimme jo odottaa sinua, hae mukaan!

Tarjoamme mahdollisuuden osaamisesi jatkuvaan kehittämiseen. Meille työcaverit ovat erittäin tärkeitä ja pidämme toisistamme huolta panostamalla työturvallisuuteen ja ensiluokkaisiin työkaluihin. Tarjoamme myös etuja työhyvinvointisi edistämiseksi. Käy tutustumassa myös mahdollisiin kollegoihisi: https://www.caverion.fi/tietoa-caverionista/toihin-caverionille/caverikirja.

Tässä työtehtävässä pääset tekemään monipuolisia kunnossapidon asennus- ja korjaustehtäviä. Työskentelykenttä on vaihteleva ja tukenasi onkin osaava ja rento asennustiimi sekä yhteisöllinen ja arvostava ilmapiiri. 

Tehtävässä menestyäksesi sinulla on tehtävään soveltuva tekninen koulutus. Omaat jo kokemusta putkihitsauksista sekä asennustöistä ja sinulta löytyy putkiluokat sekä mustalle- että kirkkaalle putkelle. Eduksi katsomme kokemuksen kunnossapidon korjaus- ja hitsaus töistä, sekä uusien putkilinjojen hitsaus/asennustöistä.

Odotamme sinulta oma-aloitteista ja itsenäistä otetta työntekoon. Arvostamme motivoitunutta asennetta työntekoa kohtaan sekä kykyä hallita erilaiset asiakaspalvelutilanteet.

Hae tehtävää 31.8.2020 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen oheisen linkin kautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionin kunnossapitopäällikkö Sami Aalto p. 050 387 6389 tai sähköpostitse sami.aalto@caverion.com. Eezy Henkilöstöpalvelut toimii Caverionin rekrytointikumppanina ja lisätietoja hakuprosessiin liittyen antaa HR-konsultti Lilli Toukola, p. 050 560 8665 tai sähköpostitse palvelukeskus.caverion@vmp.fi.