(Poistunut julkaisusta)

Hitsaaja
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.6.2020

Haemme konepaja-asiakkaallemme Lappeenrantaan ammattitaitoista ja reipasta hitsaajaa pitkäaikaisiin ja monipuolisiin tehtäviin. Asiakkaamme on vaativiin koneistuksiin ja erilaisiin osien kokoonpanoihin keskittyvä konepaja, joka toimittaa tuotteitaan sekä Suomeen että ulkomaille.

Työpäiväsi Työpäiväsi sisältävät MIG- ja TIG-hitsaamista mustalle raudalle ja ruostumattomalle teräkselle. Työssäsi toimit hitsaajana tuotannossa hitsauspuolella. Voit myös työllistyä työhön osallistuvaksi työnjohtajaksi, "kympiksi", mikäli sinulla on kokemusta ja halua. Työtä tehdään päivävuorossa 8h/päivä. Työsuhteessa noudatetaan teknologiateollisuuden TES:iä.  

Toivomme sinulta

  • Työhön soveltuvaa koulutusta sekä vähintään viiden vuoden kokemusta vastaavista työtehtävistä
  • Motivoitunutta työskentelyotetta ja reipasta asennetta
  • Voimassa olevat työturvallisuus- ja tulityökortit töiden alkaessa

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme reippaalle ja oma-aloitteiselle työntekijälle kehittävän työn mukavassa työporukassa, jossa voit kehittää omaa ammatillista osaamistasi. Lisäksi työntekijänämme saat kolmihenkisen HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa puhelimitse kaikissa työhön liittyvissä tilanteissa.Lisäksi työntekijänämme saat kolmihenkisen HR-tiimin tuen koko työsuhteesi ajalle. 

Hakuprosessi

Kuulostaako tämä työ juuri sinulle sopivalta? Hieno homma! Haastattelemme ehdokkaita jo hakuajan aikana, joten jätä hakemuksesi meille suoraan sähköpostiin tai kotisivujemme kautta tai mahdollisimman pian. Haku päättyy heti sopivan henkilön löydyttyä.

Jäikö kysyttävää?

HR-koordinaattori Timo Launonen
timo.launonen@workpower.fi
040 660 2275 (yhteydenotot arkisin klo 9.00-12.00)

HR-koordinaattori Heini Feodorow
heini.feodorow@workpower.fi
044 060 4002 (yhteydenotot arkisin klo 9.00-12.00)

Avainsanat: Hitsaaja, mig-hitsaaja, tig-hitsaaja, kymppi, työhön osallistuva työnjohtaja