(Poistunut julkaisusta)

Hitsaaja
Go On Pirkanmaa

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.5.2020

Pirkanmaan Levytyö Oy on metalliteollisuuden alihankintaan erikoistunut pitkän linjan perheyritys. Yritys valmistaa levy- ja hitsausrakenteita koneistettuina ja pintakäsiteltynä asiakkaiden monipuolisiin ja vaativiin tarpeisiin. Voit tutustua yrityksen toimintaan tarkemmin: www.pirkanmaanlevytyo.fi.


Etsimme nyt Pirkanmaan Levytyö Oy:lle HITSAAJAA Tampereelle kokoaikaiseen työsuhteeseen. Hakijalla tulee olla valmius jatkuvaan 2-vuorotyöhön.


Odotamme sinulta:
- tehtävään soveltuvaa koulutus- tai työkokemuspohjaa (metalliala)
- tarkkuutta ja huolellisuutta
- reipasta ja ahkeraa työskentelyotettaTarjoamme sinulle:
- osaamisesi mukaisen palkan
- mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen

 

Työt alkavat heti sopivan tekijän löydyttyä! Jos tiedät olevasi kuvausta vastaava henkilö, niin käy täyttämässä hakemuksesi pian oheisesta linkistä. Hakemusten käsittely aloitetaan jo hakuaikana. Lisätietoja paikasta antaa Go On Pirkanmaan HR- ja rekrytointiasiantuntija Iida Makkonen +358 400 180 952 (arkisin klo 8-16).

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus. Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten liittoon (HPL). Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.go-on.fi.