Hitsaaja
Amiko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.3.2020

Haemme asiakkaallemme A-H Steelille MAG-hitsaajaa.

Työtehtäviisi kuuluu mustan raudan sekä ruostumattoman teräksen hitsausta. Edellytämme sinulta aiempaa työkokemusta MAG-hitsauksesta ja alalle soveltuvan koulutuksen luemme eduksi. Sinun tulee olla hitsausluokkatasoinen, työnjälkesi testataan skannauksessa ja lopputuotteen täytyy olla rakenteeltaan EX3-luokan kestävää. Toivomme sinun olevan ripeä ja ahkera työntekijä, joka kykenet perehdytyksen jälkeen oma-aloitteeseen työntekoon. Työ tehdään asiakkaan tiloissa. Tulityö- ja työturvallisuuskortti ovat pakolliset. Kuvien lukutaidosta plussaa.

Työsuhde on aluksi määräaikainen ja hyvällä tekijällä on mahdollisuus vakinaistua asiakasyritykseen.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä pikaisesti hakemuksesi osoitteessa www.amiko.fi. Kerrothan siinä kattavasti osaamisestasi, sillä pyydämme haastatteluun kirjallisen hakemuksen perusteella. Olemme erikseen yhteydessä haastatteluun kutsuttaviin henkilöihin. Lisätietoja tehtävästä antaa Amikolla Janne, puh. 050 322 2348 tai janne.ritola(at)amiko.fi. Klikkaa itsesi hakemaan paikkaa täältä: https://amiko.fi/avoin-tyopaikka/?id=24689425

Huomaathan erityisen lyhyen hakuajan!

Avainsanat: hitsaaja, MAG, luokkahitsaus, EX3.

Amiko on kotimainen henkilöstöpalveluihin keskittynyt yritys. Toimintamme taustalla ovat vankka kokemus ja laaja toimialatuntemus. Tarjoamme töitä, jotka joustavat elämäntilanteesi mukaan, tuovat uusia haasteita tai kasvattavat osaamistasi - sinä päätät! Työllistämme sinut ja pidämme sinusta huolta urapolullasi. Tutustu meihin sivuillamme www.amiko.fi - olemme myös Facebookissa @amikooy!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1353123
  • Tehtäväalue: Teollisuus/tuotanto
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 12.4.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Etelä-Pohjanmaa, Kauhajoki