(Poistunut julkaisusta)

Hitsaaja
Barona Teollisuus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.2.2020

Haemme metalliteollisuuden asiakasyrityksillemme Päijät-Hämeeseen hitsaajia.

Työt koostuvat metallipajalla tapahtuvista hitsaustöistä. Haemme työntekijöitä eri asiakasyrityksillemme, joten kartoitetaan sinulle töitä kokemuksesi ja hakemasi tehtävän mukaan. Toivomme hakijoilta positiivista asennetta työntekoon sekä halua tehdä töitä.

Edellytämme hakijoilta alalle soveltuvaa ammatillista koulutusta. Aiempi työkokemus katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä. Lisäksi kokemus mig/mag hitsaamisesta, TIG-osaaminen sekä hyvä piirustustenlukutaito katsotaan eduksi.

Työ on yleensä tehtävästä riippuen 2-vuoro- tai 3-vuorotyötä.

Työt alkavat sopimuksen mukaan ja hommaa on tarjolla pidemmäksi aikaa. Työt alkavat määräaikaisina Baronan kautta, mutta tilauskannan mahdollistaessa ja työssä pärjätessäsi voi sinulla olla mahdollisuus vakinaiseenkin työsuhteeseen määräaikaisuuden jälkeen. Tehtävästä riippuen työpaikkoja sijaitsee niin julkisten kulkuyhteyksien päässä kuin autoa vaativissa paikoissa

Käy jättämässä hakemuksesi ilmoituksen oheisen linkin kautta Baronan työnhakujärjestelmään, niin tiedämme että haet hitsaustöiden parista aktiivisesti töitä.

Mikäli haluat kysyä lisää tämän hetkisestä hitsaajien työpaikkatilanteesta Päijät-Hämeessä, niin voit olla yhteydessä suoraan meille Baronalle, puh. 050 572 4853.

Poikkeustilanteesta johtuen toteutamme kaikki haastattelut turvallisesti ja helposti videohaastatteluina RecRight Live -työkalumme kautta. Rekrytointiprosessimme etenevät siis normaalisti.