(Poistunut julkaisusta)

Hitsaaja
Amiko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.3.2020

Luonnistuuko sinulta paksulevyhitsaus? Oletko metallipuolen osaaja, joka etsii uusia mahdollisuuksia? Jos vastasit kyllä, niin jatka ihmeessä lukemista, nimittäin haemme asiakkaallemme HITSAAJAA Hollolaan.

Asiakkaamme on suuri koneiden valmistukseen erikoistunut yritys, ja tuotannon kasvaessa he tarvitsevat vahvistusta osaavaan tiimiinsä. Pääset tässä työssä valmistamaan koneita monen eri teollisuusalan käyttöön.

Sinulta toivomme jo muutaman vuoden ajalta kokemusta MIG- ja puikkohitsauksesta. Luokkia sinulla ei tarvitse olla voimassa. Hitsattavien kappaleiden paksuudet vaihtelevat aina 2mm jopa 400mm. Joten onhan sinulla ohutlevypuolen lisäksi myös paksulevypuolen hitsauskokemusta. Työ pitää sisällään monipuolisia hitsaustehtäviä, joten pääset nauttimaan vaihtelevista työtehtävistä. Sinun on mahdollista päästä kehittämään osaamistasi ja vaihtamaan työtehtäviä vaativampiin aina sen mukaan, miten taitosi kehittyvät.

Sinä olet ahkera ja työhön tarttuva tekijätyyppi, sekä kykenet myös itsenäiseen työskentelyyn. Sinulla olisi hyvä olla työturvallisuus- ja tulityökortit voimassa, mutta tarvittaessa voimme auttaa niiden hankinnassa. Työssa vaaditaan sujuvaa suomen kielen taitoa.

Työ alkaa heti sopivien henkilöiden löydyttyä ja sitä tehdään kahdessa vuorossa. Tarjoamme aluksi määräaikaisen työsuhteen, jonka jälkeen oikean henkilön osuessa kohdalle on mahdollisuus pidempiaikaiseen työsuhteeseen asiakasyritykseemme.

Jos kiinnostuit tehtävästä, niin ilmianna osaamisesi ja laita hakemusta tulemaan verkkosivuillamme. Lisätietojen tarpeessa voit olla yhteydessä Amikon Saaraan, p. 050 4767404, saara.hasa@amiko.fi.