(Poistunut julkaisusta)

Hitsaaja
Henkilöstöpalvelu Heimo

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.2.2020
Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.

Etsimme nyt Päijät-Hämeen alueelle reipasta ja osaavaa HITSAAJAA.

Työ on rosterin, alumiinin, teräksen ja mustan raudan työstöä MIG- ja TIG-hitsauksella. Tekijää tarvitaan myös kokoonpanoon, poraukseen ja sahaukseen. Olet työotteeltasi huolellinen, tarkka ja oma-aloitteinen. Ymmärrät oman työsi merkityksen osana tuotantoprosessia. Hitsausluokat eivät ole välttämättömät, mutta ne katsotaan eduksi, kuten myös työturva- ja tulityökortit. Kokemus putkihitsauksesta tai kokoonpanohitsauksesta on myös eduksesi.

Tarjoamme innostavan työn, jossa voit kehittää ammattitaitoasi ja osaamistasi. Lisäksi tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen sekä ammattitaitoisen työyhteisön.

Jos kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemuksesi pian oheisen linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä Heimolta antaa Ville Väkeväinen, 044 7775103, ville.vakevainen@hpheimo.fi